Foodpakketten

Bestel uw foodpakketten bij WWG Kerstpakketten

Bent u op zoek naar foodpakketten die u als kerstpakket aan uw personeel kunt schenken? Bijvoorbeeld kerstpakketten met chocolade en andere hartige producten? Dan zal het assortiment van WWG Kerstpakketten u vast en zeker bekoren. Wij hebben immers een aantal mooie food kerstpakketten in ons aanbod. De kans is dan ook uitermate groot dat u bij ons het gewenste kerstpakket vindt. Hiermee kunt u bij uitstek uw waardering voor uw personeel onderstrepen. Goed om te weten is dat we dit soort hartige kerstpakketten in verschillende prijsklassen aanbieden. Dus ook als u prefereert een bescheiden budget aan kerstpakketten te besteden kunt u bij WWG Kerstpakketten terecht. Daarnaast kunt u via ons uw eigen kerstpakket samenstellen. Ideaal als u in ons assortiment net niet het gedroomde pakket vindt, of om natuurlijk uw pakket extra persoonlijk te maken. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact op met onze hulpbereide specialisten.

Kerst Foodpakketten van WWG

 • Originele volumineuze pakketten
 • Kerstpakketten voor ieder budget
 • Zelf pakket samenstellen is mogelijk
 • 14 jaar ervaring als pakketsamensteller
 • Betrouwbare en tijdige leveringen
 • Snel en eenvoudig bestellen

Populaire Kerstpakketten

De foodpakketten van WWG Kerstpakketten

Over WWG Kerstpakketten

WWG Kerstpakketten is al sinds 2005 actief in de kerstpakkettenmarkt. In de jaren die volgden is ons assortiment duidelijk uitgebreider geworden. Zonder aarzeling kunnen we daarbij vaststellen dat foodpakketten erg populair zijn. Deze pakketten, die vaak hartige etenswaren zoals chocolade bevatten, zijn er bij WWG in diverse soorten en maten. Wij leveren deze food kerstpakketten in heel Nederland, België en Duitsland. Bovendien maken we ons verdienstelijk als groothandel voor cadeaushops. Als u wilt weten waar het dichtstbijzijnde verkooppunt zich bevindt, neem dan even contact met ons op. U kunt ons aanbod aan foodpakketten natuurlijk ook op uw gemak via onze website bekijken.

Waarin is WWG Kerstpakketten onderscheidend?

WWG Kerstpakketten beschikt over alle benodigde expertise op het gebied van het tot stand brengen van kerstpakketten in het algemeen en foodpakketten in het bijzonder. Dit doen we op een ragfijne manier en daarmee weten we echt het verschil te maken. Besluit u uw foodpakketten voor kerst bij WWG te bestellen, dan profiteert u ook nog eens van deze voordelen:

 • Breed assortiment met originele volumineuze kerstpakketten, waaronder foodpakketten
 • Wij bieden voor ieder budget passende kerstpakketten
 • Veel mogelijkheden tot het zelf samenstellen van kerstpakketten
 • Schat aan ervaring als samensteller van kerstpakketten
 • Online bestellen van kerstpakketten werkt bij ons vlot en eenvoudig; de pakketten zullen daarna bovendien tijdig worden geleverd

  Contact opnemen  WWG Kerstpakketten Net even Anders

  Stel uw eigen hartige kerstpakket samen

  Heeft u de foodpakketten uit het assortiment van WWG Kerstpakketten nauwgezet bestudeerd en heeft u het door u zo gewenste pakket er niet tussen gevonden? Dan is er nog geen nood aan de man. Wist u namelijk al dat u bij ons ook zelf uw kerstpakket kunt samenstellen? Dit kunt u doen door enkele aanpassingen aan een bestaand food kerstpakket te doen, maar ook door uw pakket van voor af aan samen te stellen. Als u even contact met ons opneemt, dan schieten onze specialisten u graag te hulp. Zij kunnen u dan ook gelijk van het beste advies voorzien, aangezien zij precies weten welke foodproducten er beschikbaar zijn op de kerstpakkettenmarkt.

  Reacties van klanten

  Wauw! Al enige jaren trouwe klant, ook dit jaar weer goed gelukt!

  H. de Groot

  Super leuk themapakket van WWG Kerstpakketten. Volgend jaar weer kijken voor iets bijzonders!

  R. de Tirtoff

  Neem contact op voor advies en bestel uw food-kerstpakketten

  Heeft u ondertussen al het door u gewenste kerstpakket met hartige foodproducten kunnen vinden? Of heeft u ons assortiment doorgespit en heeft u uw ideale kerstpakket (net) niet kunnen vinden? Vooral in het laatste geval is het nuttig om eens contact op te nemen. Door zelf uw kerstpakket samen te stellen of enkele aanpassingen te doen aan een bestaand foodpakket komt u vast en zeker toch met een kerstpakket op de proppen waar uw personeel gelukkig mee zal zijn. Bel 0599-354520 of stuur een e-mail naar info@kerstpakkettenwwg.nl om dit in gang te zetten. Als u aan het einde van dit jaar uw personeel wilt danken voor weer een tomeloze inzet in het voorbije jaar, dan doet u dat het best via WWG Kerstpakketten en wel met onze foodpakketten die zijn uitgerust met heerlijke hartige hapjes.