Goedkope kerstpakketten voor bescheiden budgetten

WWG Kerstpakketten: het adres voor goedkope kerstpakketten

Wilt u uw personeel aan het einde van dit jaar bedanken voor zijn of haar trouwe medewerking en inzet voor uw bedrijf? Kies dan voor het schenken van een kerstpakket van WWG Kerstpakketten. Heeft u hiervoor een bescheiden budget, of wilt u het sowieso niet te duur maken? Dan kunt u kiezen uit ons assortiment goedkope kerstpakketten met een goed gevulde inhoud. Bij WWG Kerstpakketten vindt u voor iedereen het best passende kerstpakket! Een kerstpakket hoeft niet duur te zijn! Het gaat immers toch vooral om het gebaar.

Goedkope kerstpakketten bestellen

 • Originele volumineuze pakketten
 • Kerstpakketten voor ieder budget
 • Zelf pakket samenstellen is mogelijk
 • 14 jaar ervaring als pakketsamensteller
 • Betrouwbare en tijdige leveringen
 • Snel en eenvoudig bestellen

Populaire Kerstpakketten

makkelijk goepkope kerstpakketten bestellen

Goedkope en luxe kerstpakketten

U draagt uw personeel en uw zakenrelaties uiteraard een warm hart toe. Dankzij hun medewerking bent u in staat om een goede onderneming te runnen. Het is traditie om al deze mensen eenmaal per jaar te bedanken voor hun inzet. Dat doen we natuurlijk tijdens of rond de kerst. Met een WWG Kerstpakket geeft u uw medewerkers en/of relaties altijd hét juiste kerstcadeau. Dat kan in de vorm van een luxe kerstpakket of juist ėėn van onze goedkope kerstpakketten. Dat hangt natuurlijk helemaal af van uw budget en uw wensen.

Goedkope kerstpakketten in vele thema’s

Welk type goedkoop kerstpakket u ook wilt bestellen: u zult hiervoor altijd slagen bij WWG Kerstpakketten. Wij hebben goedkope kerstpakketten in vele thema’s en in aantrekkelijke prijsklassen. U vindt bij ons al een passend kerstpakket tot 10/15/20 euro. Dat betekent dus dat wanneer u een beperkt budget wilt besteden aan kerstpakketten, u bij ons aan het enige juiste adres bent.

Door ons samengestelde goedkope kerstpakketten

WWG Kerstpakketten heeft voor u een zeer gevarieerd assortiment met goedkope kerstpakketten die reeds voor u zijn samengesteld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kerstpakketten met een thema, zoals wellness pakketten en originele bier- of wijnpakketten. Ook hebben we kerstpakketten speciaal voor mannen of vrouwen. Daarnaast kunt u kiezen voor goedkope kerstpakketten met een geheel Nederlands of Italiaans tintje. Uiteraard kunt u deze ook helemaal zelf samenstellen. U leest er hieronder meer over.

Of zelf samenstellen

U kunt uw bestelling voor een goedkoop kerstpakket natuurlijk ook origineel aanpakken. In dat geval kunt u het kerstpakket helemaal zelf samenstellen. Wij weten uit ervaring dat dit zeer gewaardeerd wordt. In onze online webshop kunt u eenvoudig food en non-food producten bij elkaar zoeken. U ziet daarbij meteen wat de kosten zijn. Zo bestelt u eenvoudig een kerstpakket van bijvoorbeeld 10 tot 20 euro. U kunt het dus zelf zo goedkoop of duur maken als u wilt. In alle gevallen zorgen wij ervoor dat alle producten gezellig voor u ingepakt worden. Heeft het zelf samenstellen van een goedkoop kerstpakket uw voorkeur? Stel dan uw kerstpakket zelf samen op onze website. Wij zien uw bestelling graag tegemoet. Kunnen wij u bij het samenstellen van uw kerstpakket ondersteunen? Laat het ons gerust weten. Wij helpen u graag.

  Contact opnemen  Over WWG Kerstpakketten

  WWG Kerstpakketten is al sinds 2005 een gerenommeerde samensteller van kerstpakketten en themageschenken. Via onder andere gespecialiseerde wederverkooppunten leveren wij onze kerstpakketten in heel Nederland, België en Duitsland. Daarnaast treden wij op als groothandel voor diverse cadeaushops. Op onze website kunt u op uw gemak ons ruime aanbod aan kerstpakketten bekijken die u ook rechtstreeks bij ons kunt bestellen. Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Vraag eventueel ook naar verkooppunten bij u in de buurt.

  Goedkope kerstpakketten van WWG Net even Anders

  Waarin is WWG Kerstpakketten onderscheidend?

  Bent u op zoek naar een betrouwbare aanbieder van zorgvuldig en slim samengestelde kerstpakketten? Dan is WWG Kerstpakketten het juiste adres voor u. Wij hebben inmiddels al meer dan 14 jaar ervaring op het gebied van kerstpakketten. Al bij al profiteert u van de volgende voordelen wanneer u besluit uw kerstpakketten te bestellen bij WWG:

  • Breed assortiment met originele volumineuze pakketten
  • Wij bieden passende kerstpakketten voor ieder budget
  • Grote mogelijkheden tot het zelf samenstellen van kerstpakketten
  • Veel ervaring als samensteller van kerstpakketten
  • Online bestellen van kerstpakketten werkt bij ons snel en eenvoudig; de pakketten zullen daarna bovendien tijdig worden geleverd

  Reacties van klanten

  Wauw! Al enige jaren trouwe klant, ook dit jaar weer goed gelukt!

  H. de Groot

  Super leuk themapakket van WWG Kerstpakketten. Volgend jaar weer kijken voor iets bijzonders!

  R. de Tirtoff

  Neem contact op voor advies of het bestellen van uw kerstpakketten

  Heeft u op onze website of in onze brochure een goedkoop kerstpakket gezien dat voldoet aan uw wensen en eisen en wilt u dit bestellen voor het personeel van uw bedrijf of voor uw zakenrelaties? Of heeft u misschien vragen over het zelf samenstellen van uw eigen goedkope kerstpakketten? U kunt hiervoor natuurlijk altijd contact met ons opnemen. U kunt hiervoor bellen naar 0599-354520 of een e-mail sturen naar info@kerstpakkettenwwg.nl. Want of u nu een vooraf samengesteld goedkoop kerstpakket wilt bestellen of zelf een goedkoop kerstpakket wilt samenstellen; WWG Kerstpakketten is het beste adres voor al uw goedkope kerstpakketten.