Gouden kerstpakketten

Bestel uw chique gouden kerstpakketten bij WWG Kerstpakketten

Bent u op zoek naar gouden kerstpakketten, of alleszins kerstpakketten met een chic karakter, om aan het einde van dit jaar aan alle personeelsleden van uw bedrijf te schenken? Zoals bekend zijn kerstpakketten bij uitstek geschikt om de waardering die u voor uw personeel heeft tastbaar te maken. Doet u dat met gouden of zwart-gouden kerstpakketten, dan doet u dat nog op een elegante manier ook. Bij WWG Kerstpakketten hebben we verschillende kerstpakketten met het thema ‘goud’ in ons assortiment. Hierbij kunt u denken aan kerstpakketten die vooral uit producten bestaan met verpakkingen van goud en/of zwart. Gouden kerstpakketten mogen dan wel chic ogen, dat betekent nog niet dat deze ook altijd kostbaar moeten zijn. Zeker bij WWG Kerstpakketten niet. Wij hebben namelijk pakketten in uiteenlopende prijsklassen in onze collectie, dus ook als u een bescheiden budget aan uw kerstpakketten wilt besteden, kunt u uitstekend bij ons terecht. Bovendien kunt u bij WWG ook zelf uw kerstpakket samenstellen. Als u daar meer over wilt weten, neem dan gerust eens contact met ons op.

Gouden kerstpakketten van WWG

 • Originele volumineuze pakketten
 • Kerstpakketten voor ieder budget
 • Zelf pakket samenstellen is mogelijk
 • 14 jaar ervaring als pakketsamensteller
 • Betrouwbare en tijdige leveringen
 • Snel en eenvoudig bestellen

Populaire Kerstpakketten

De luxe gouden kerstpakketten van WWG

Over WWG Kerstpakketten

WWG Kerstpakketten heeft sinds de oprichting in 2005 een schat aan ervaring opgebouwd met betrekking tot het samenstellen van verrassende kerstpakketten en unieke themageschenken. Kleurenthema’s hebben hier altijd een dominante rol in gespeeld en de kleuren zwart en goud misschien nog wel het meest. In heel Nederland, België en Duitsland leveren we deze leuke pakketten. Bovendien treden we als betrouwbare groothandel op voor diverse cadeaushops. Als u een verkooppunt zoekt in uw regio, neemt u dan even contact met ons op? Dan geven we u direct meer informatie. Onze zwart-gouden kerstpakketten zijn natuurlijk ook via onze website te bekijken.

Waarin is WWG Kerstpakketten onderscheidend?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare aanbieder van slim samengestelde kerstpakketten met producten met een (zwart-)goud uiterlijk, zoek dan niet meer verder. WWG Kerstpakketten heeft een schat aan ervaring in deze branche. Wanneer u besluit bij WWG uw gouden kerstpakketten af te nemen, dan zult u snel ook overtuigd zijn van ons vakmanschap. Bovendien profiteert u dan van de volgende pluspunten:

 • Breed assortiment met originele volumineuze pakketten, waaronder kerstpakketten met de thema’s ‘goud’ en ‘zwart-goud’, hetgeen vooral tot uiting komt in de kleuren van de verpakkingen
 • Wij bieden passende kerstpakketten voor ieder budget
 • Veel mogelijkheden tot het zelf samenstellen van kerstpakketten
 • Schat aan ervaring als samensteller van kerstpakketten
 • Online bestellen van kerstpakketten werkt bij ons vlot en eenvoudig; de pakketten zullen daarna bovendien tijdig worden geleverd

  Contact opnemen  WWG Kerstpakketten Net even Anders

  Stel zelf uw kerstpakket samen

  Heeft u alle gouden kerstpakketten uit ons assortiment bekeken en bent u niet overtuigd of het kerstpakket dat u in gedachten had ertussen zit? Schroom dan niet om de specialisten van WWG Kerstpakketten te benaderen. Wij kunnen u namelijk als geen ander assisteren wanneer u zelf uw kerstpakket wilt samenstellen met producten met een goud of zwart uiterlijk. Zo weet u zeker dat u uiteindelijk daadwerkelijk met kerstpakketten op de proppen komt die aansluiten op de behoeften van uw personeel. U kent uw personeel beter dan wij, dus het is volkomen logisch dat u uw pakketten wenst te personaliseren. Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

  Reacties van klanten

  Wauw! Al enige jaren trouwe klant, ook dit jaar weer goed gelukt!

  H. de Groot

  Super leuk themapakket van WWG Kerstpakketten. Volgend jaar weer kijken voor iets bijzonders!

  R. de Tirtoff

  Neem contact op voor advies en bestel uw gouden kerstpakketten

  Heeft u tijdens uw zoektocht naar een gouden kerstpakket het door u gewenste pakket gevonden op onze website, in onze brochure of bij een van de verkooppunten? Fijn om te horen! Twijfelt u over een of meerdere van onze pakketten en wilt u graag aanpassingen aan een pakket doen, of zelfs uw pakket geheel zelf samenstellen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0599-354520 of een e-mail te sturen naar info@kerstpakkettenwwg.nl. Onze behulpzame specialisten schieten u dan graag te hulp bij het selecteren van de meest passende producten, zodat u uw personeel op unieke en persoonlijke gouden kerstpakketten kunt trakteren.