Grote kerstpakketten met veel artikelen

WWG Kerstpakketten: het adres voor grote kerstpakketten

Wilt u uw personeel aan het einde van dit jaar bedanken voor hun trouwe medewerking en inzet voor uw bedrijf? Dan wilt u ze vast wel bedanken in de vorm van een fors kerstpakket. Want dat hoort bij een groot gebaar!. Kies dan voor het schenken van een XL kerstpakket van WWG Kerstpakketten. Onze XL kerstpakketten zijn zeer goed gevuld. Hiermee weet u zeker dat u uw medewerkers of zakenrelaties een groot plezier doet. U heeft bij ons een ruime keuze aan kerstpakketten. Bij WWG Kerstpakketten vindt u voor iedereen het best passende kerstpakket en dat voor elk budget. Hoe duur of goedkoop u het ook maakt: het schenken van een kerstpakket gaat altijd vooral om het gebaar.

Grote kerstpakketten WWG

 • Originele volumineuze pakketten
 • Kerstpakketten voor ieder budget
 • Zelf pakket samenstellen is mogelijk
 • 14 jaar ervaring als pakketsamensteller
 • Betrouwbare en tijdige leveringen
 • Snel en eenvoudig bestellen

Populaire Kerstpakketten

De Grote Kerstpakketten van WWG

Grote en luxe kerstpakketten

Als ondernemer draagt u uw personeel en uw zakenrelaties natuurlijk een warm hart toe. Dankzij hun inzet en medewerking bent u in staat om een goede onderneming te runnen. Ze staan immers altijd voor u klaar; in goede tijden en in minder goede tijden. Zoals u weet is het in Nederland traditie om al deze mensen eenmaal per jaar te bedanken voor hun inzet. Dat doen we natuurlijk tijdens of rond de kerst. Met een WWG Kerstpakket geeft u uw medewerkers en/of relaties altijd hét juiste kerstcadeau. U kunt kiezen uit een zeer uitgebreid aanbod kerstpakketten; van goedkoop tot XL kerstpakketten. Voor alle wensen en elk budget hebben wij een passend kerstpakket.

XL kerstpakketten in vele thema’s

Welk XL kerstpakket u ook wilt bestellen: u zult altijd slagen bij WWG Kerstpakketten. Wij hebben grote tot zeer grote kerstpakketten in vele thema’s en in aantrekkelijke prijsklassen. Dat betekent dus dat we voor elk budget het juist kerstpakket hebben. Voor kerstpakketten van elke maat bent u bij ons aan het goede adres.

Door ons samengesteld

WWG Kerstpakketten heeft voor u een zeer gevarieerd assortiment grote kerstpakketten die reeds voor u zijn samengesteld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan thema-gerelateerde kerstpakketten, zoals wellness pakketten en originele bier- of wijnpakketten. Ook hebben we kerstpakketten speciaal voor mannen of vrouwen. Daarnaast zijn er pakketten met een landenthema, zoals een kerstpakket met een geheel Nederlands of Italiaans georiënteerde inhoud. Altijd leuk! Wat ook tot de mogelijkheden behoort is het zelf samenstellen van uw kerstpakketten. U leest er hieronder meer over.

Of zelf samengesteld

U kunt uw bestelling voor een XL kerstpakket natuurlijk origineel aanpakken. Wat dacht u ervan om uw XL kerstpakketten helemaal zelf samen te stellen? Daarmee wordt het een zeer persoonlijk geschenk. In onze webshop kunt u eenvoudig allerlei food en non-food producten bij elkaar zoeken. U ziet dan ook direct wat daarvan de kosten zijn. U beslist dan zelf wanneer het een XL kerstpakket is! Maak het pakket dus zelf zo groot als u wenst. Die keuze is aan u. Wij zorgen er in alle gevallen voor dat alle producten gezellig voor u ingepakt worden, zodat het een sfeervol kerstpakket wordt. Heeft het zelf samenstellen van een groot kerstpakket uw voorkeur? Stel dan uw kerstpakket zelf samen op onze website. Wij zien uw bestelling graag tegemoet. Kunnen wij u bij het samenstellen van uw kerstpakket ondersteunen? Laat het ons gerust weten. Wij helpen u graag.

  Contact opnemen  Informatie over WWG Kerstpakketten

  WWG Kerstpakketten is al sinds 2005 een gerenommeerde samensteller en leverancier van kerstpakketten en themageschenken. Via onder andere gespecialiseerde wederverkooppunten leveren wij onze kerstpakketten in heel Nederland, België en Duitsland. Daarnaast zijn we een professionele groothandel voor uiteenlopende cadeauwinkels. Op onze website kunt u op uw gemak ons ruime aanbod aan kerstpakketten bekijken en rechtstreeks bestellen. Neem voor vragen gerust contact met ons op. Vraag eventueel ook naar verkooppunten bij u in de buurt.

  Makkelijk grote kerstpakketten bestellen bij WWG

  Waarin is WWG Kerstpakketten onderscheidend?

  Bent u op zoek naar een betrouwbare aanbieder van zorgvuldig en slim samengestelde kerstpakketten? Dan is WWG Kerstpakketten het juiste adres voor u. Ook voor XL kerstpakketten. Wij hebben inmiddels al meer dan 14 jaar ervaring op dit gebied. Al bij al profiteert u van de volgende voordelen wanneer u besluit uw kerstpakketten te bestellen bij WWG:

  • Breed assortiment met originele volumineuze pakketten
  • Wij bieden passende kerstpakketten voor ieder budget
  • Grote mogelijkheden tot het zelf samenstellen van kerstpakketten
  • Veel ervaring als samensteller van kerstpakketten
  • Online bestellen van kerstpakketten werkt bij ons snel en eenvoudig; de pakketten zullen daarna bovendien tijdig worden

  Reacties van klanten

  Wauw! Al enige jaren trouwe klant, ook dit jaar weer goed gelukt!

  H. de Groot

  Super leuk themapakket van WWG Kerstpakketten. Volgend jaar weer kijken voor iets bijzonders!

  R. de Tirtoff

  Contact met WWG Kerstpakketten

  Heeft u op onze website of in onze brochure een groot kerstpakket gevonden dat voldoet aan uw wensen en budget? En wilt u dit bestellen voor het personeel van uw bedrijf of voor uw zakenrelaties? Wellicht heeft u vragen over het zelf samenstellen van uw eigen XL kerstpakketten? U kunt hiervoor natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 0599-354520 of stuur een e-mail naar info@kerstpakkettenwwg.nl. Want of u nu een vooraf samengesteld XL kerstpakket wilt bestellen of zelf een heel groot kerstpakket wilt samenstellen; WWG Kerstpakketten is het beste adres voor al uw grote kerstpakketten.