Halal kerstpakketten

Bestel uw halal kerstpakketten bij WWG Kerstpakketten

Bent u op zoek naar speciale halal kerstpakketten om kort voor de kerstdagen aan uw personeel te schenken? Halal kerstpakketten zijn pakketten waar u in ieder geval geen alcohol en varkensvlees in vindt. De laatste decennia is de vraag naar deze pakketten gestaag gegroeid. WWG Kerstpakketten is gespecialiseerd in het samenstellen van deze pakketten. In diverse gedaantes kunt u deze bij ons vinden. Bovendien zijn via WWG halal kerstpakketten beschikbaar in verschillende prijscategoriën. U kunt dus ook uitstekend bij ons terecht wanneer u een bescheiden budget aan kerstpakketten wilt besteden. Maar of u nu een klein of een groot budget besteedt, kerstpakketten zijn nog altijd een ideaal middel om uw waardering voor uw personeel te laten blijken. Kiest u voor halal kerstpakketten, dan zullen bovendien met name de moslims uit uw personeelsbestand u dat zeker in dank afnemen. Verder kunt u via WWG Kerstpakketten ook uw eigen kerstpakketten samenstellen. Als u hier meer over wilt weten, informeer dan gerust even naar de mogelijkheden.

Halal Kerstpakketten van WWG

 • Originele volumineuze pakketten
 • Kerstpakketten voor ieder budget
 • Zelf pakket samenstellen is mogelijk
 • 14 jaar ervaring als pakketsamensteller
 • Betrouwbare en tijdige leveringen
 • Snel en eenvoudig bestellen

Populaire Kerstpakketten

Please create a layout first. watch this video to learn customize layouts

Ruim assortiment halal kerstpakketten van WWG

Over WWG Kerstpakketten

Al sinds 2005 begeeft WWG Kerstpakketten zich op succesvolle wijze op de kerstpakkettenmarkt. Het assortiment aan kerstpakketten is in de loop der jaren aanmerkelijk uitgebreid. Thematische kerstpakketten zijn ook steeds meer ten tonele verschenen. Zo zijn de halal kerstpakketten al een tijdje niet meer weg te denken uit ons aanbod. Deze pakketten worden door ons door heel Nederland, België en Duitsland geleverd. Daarnaast maken we ons als groothandel voor cadeaushops verdienstelijk. Bent u benieuwd naar verkooppunten in uw regio? Neem dan even contact met ons op. Vanzelfsprekend kunt u ons uitgebreide assortiment aan kerstpakketten ook in alle rust via onze website of brochure bekijken.

Waarin is WWG Kerstpakketten onderscheidend?

WWG Kerstpakketten beschikt over een schat aan ervaring met betrekking tot het creëren van kerstpakketten in uiteenlopende thema’s. Halal kerstpakketten vormen hier een belangrijk onderdeel van. Met onze subtiele combinaties van producten weten we met onze pakketten echt het verschil te maken. Bovendien profiteert u bij WWG ook nog eens van de volgende positieve facetten:

 • Breed assortiment met originele volumineuze kerstpakketten, waaronder halal kerstpakketten (in ieder geval zonder alcohol en varkensvleesproducten)
 • Wij bieden voor ieder budget passende kerstpakketten
 • Veel mogelijkheden tot het zelf samenstellen van kerstpakketten
 • Schat aan ervaring als samensteller van kerstpakketten
 • Online bestellen van kerstpakketten werkt bij ons vlot en eenvoudig; de pakketten zullen daarna bovendien tijdig worden geleverd

Contact opnemenWWG Kerstpakketten Net even Anders

Stel uw eigen halal kerstpakket samen

Heeft u alle halal kerstpakketten uit het aanbod van WWG Kerstpakketten uitvoerig bekeken en voldoet geen van de pakketten volledig aan uw wensen en eisen? Dan is het voor u goed om te weten dat u ook zelf uw kerstpakket kunt samenstellen. Dit kunt u doen door een paar aanpassingen te doen aan een bestaand kerstpakket, maar ook door van voor af aan een geheel eigen pakket samen te stellen. Neemt u even contact met ons op? Onze specialisten schieten u dan graag te hulp. Zij kunnen u namelijk uitstekend adviseren met welke producten u een prachtig halal kerstpakket samenstelt.

Reacties van klanten

Wauw! Al enige jaren trouwe klant, ook dit jaar weer goed gelukt!

H. de Groot

Super leuk themapakket van WWG Kerstpakketten. Volgend jaar weer kijken voor iets bijzonders!

R. de Tirtoff

Neem contact op voor advies en bestel uw halal kerstpakketten

Heeft u het door u begeerde halal kerstpakket inmiddels al gevonden? Of heeft u weliswaar onze halal pakketten op de korrel, maar voldoen deze (net) niet helemaal aan uw wensen? Met name in dit laatste geval is het raadzaam even contact met ons op te nemen. U kunt namelijk gemakkelijk een paar producten uit het pakket vervangen of zelfs een geheel pakket naar uw eigen wensen (en die van uw personeel) samenstellen. Bel 0599-354520 of stuur een e-mail naar info@kerstpakkettenwwg.nl om dit in gang te zetten. Als u aan het einde van dit jaar uw personeel wenst te bedanken voor weer een goede inzet in het afgelopen jaar, én u weet dat (een deel van) uw personeel er een halal-leefpatroon op na houdt, verras ze dan met de unieke halal kerstpakketten van WWG Kerstpakketten.