Hippe kerstpakketten bij WWG

hippe kerstpakketten

Top 3 hippe kerstpakketten

Ieder jaar is het weer een uitdaging om een leuk kerstpakket voor uw medewerkers uit te zoeken. Wilt u iets origineels geven dit jaar? En daarbij aandacht besteden aan de uitstraling van uw kerstpakket? Dan is een hip kerstpakket precies waar u naar op zoek bent! Hippe kerstpakketten bieden u de perfecte mix tussen trendy geschenken en de lekkerste etenswaren. En de verpakking? Die ziet er prachtig uit en sluit aan op de inhoud van het hippe kerstpakket. Met een hip kerstpakket zit u dus altijd goed! Kerstpakketten WWG vertelt u daarom graag meer over de top 3 hippe kerstpakketten.

Populaire Kerstpakketten

1. Hoe meer goud, hoe beter!

Als u op zoek bent naar hippe kerstpakketten, dan raden we u zeker aan om ons assortiment kerstpakketten eens te bekijken. Zo hebben wij een prachtig kerstpakket voor u samengesteld met heerlijke etenswaren in gouden kleuren. Want hoe meer goud, hoe beter! Daarnaast bevat dit pakket ook een diverse non-food artikelen en is het hippe kerstpakket verpakt in een feestelijke doos. Dit kerstpakket is een genot om naar te kijken en om te ontvangen natuurlijk!

hippe kerstpakketten

  • Originele volumineuze pakketten
  • Kerstpakketten voor ieder budget
  • Zelf pakket samenstellen is mogelijk
  • 14 jaar ervaring als pakketsamensteller
  • Betrouwbare en tijdige leveringen
  • Snel en eenvoudig bestellen

2. Natuurlijk hip!

Hecht u veel waarde aan duurzaamheid? Wij ook. Daarom hebben wij diverse duurzame kerstpakketten voor u samengesteld. Deze hippe kerstpakketten bevatten natuurlijke producten. Al deze producten passen bij het thema ‘natuur’. Zo zijn ze allemaal groen van kleur. Dit hippe kerstpakket is een feestelijk kerstpakket om te geven, waarbij u ook nog eens laat zien dat u rekening houdt met het milieu.

3. Verrassingspakket

Wilt u echt origineel zijn? Kies dan voor een verrassingspakket! Met dit hippe kerstpakket verrast u uw medewerkers, en uzelf, met een bomvol pakket met leuke kwalitatieve producten verpakt in een feestelijke doos. Onze verrassingspakketten zijn rijk gevuld en in diverse groottes verkrijgbaar. Kies er een uit en verras uw collega’s met dit hippe kerstpakket!

Verrassingspakket zwart bruin

Reacties van klanten

Wauw! Al enige jaren trouwe klant, ook dit jaar weer goed gelukt!

H. de Groot

Super leuk themapakket van WWG Kerstpakketten. Volgend jaar weer kijken voor iets bijzonders!

R. de Tirtoff

Zelf een hip kerstpakket samenstellen?

Bij Kerstpakketten WWG vindt u diverse hippe kerstpakketten. Voor jong en oud, voor man en vrouw. Daarbij bieden we u ook de mogelijkheid om uw eigen kerstpakket samen te stellen. Heeft u een voorkeur voor een bepaald thema? Of een bepaalde kleur? Geef het ons door! Dan zorgen wij dat er een hip kerstpakket op maat wordt gemaakt voor u. Bel naar 0599-354520 of stuur ons een e-mail via info@kerstpakkettenwwg.nl.