Kerstpakketten 2019

Bestel uw kerstpakketten voor 2019 bij WWG Kerstpakketten

Wenst u de personeelsleden van uw bedrijf aan het eind van 2019 een mooi kerstpakket cadeau te doen? Dit is elk jaar weer een goed idee. Het geven van een kerstpakket is en blijft een sympathieke manier om uw waardering voor de inzet van uw personeel te laten blijken. Bovendien is dit een ideale wijze om de onderlinge banden nog iets te versterken. Om dat kracht bij te zetten behoren de facetten Samen en Teamwork tot de thema’s die in 2019 centraal zullen staan bij de kerstpakketten van WWG Kerstpakketten. Bovendien staat WWG er om bekend om geen vouchers voor loterijen (die veelal ongebruikt blijven) in het kerstpakket te steken. In plaats daarvan laten we u en uw medewerkers liever kennismaken met een mooie Groeikaart (ook wel bekend als Growing Paper) voor bloemen. Los daarvan kunt u ook 2019 natuurlijk weer kiezen uit een heleboel verschillende thema’s ten aanzien van uw kerstpakket(ten). Bovendien stellen wij passende kerstpakketten beschikbaar voor alle budgetten. Zelf een kerstpakket samenstellen behoort bij ons ook tot de mogelijkheden. Als u hierover meer wilt weten, leest u dan even verder of neem gerust contact met ons op.

kerstpakketten 2019

 • Originele volumineuze pakketten
 • Kerstpakketten voor ieder budget
 • Zelf pakket samenstellen is mogelijk
 • 14 jaar ervaring als pakketsamensteller
 • Betrouwbare en tijdige leveringen
 • Snel en eenvoudig bestellen

Populaire Kerstpakketten

[wcps id=”244″]

makkelijk kerstpakketten bestellen voor 2019

Over WWG Kerstpakketten

Al sinds 2005 is WWG Kerstpakketten een autoriteit op het gebied van het samenstellen van passende kerstpakketten en (thema)geschenken. Anno 2019 leveren wij onze kerstpakketten in heel Nederland, Duitsland en België, al dan niet via wederverkooppunten. Verder zijn we ten behoeve van cadeaushops ook als groothandel actief. Neem gerust contact met ons op als u wilt weten bij welke verkooppunten in uw omgeving onze kerstpakketten in 2019 te vinden zullen zijn. Via onze website kunt u op uw gemak de kerstpakketten die we in 2019 beschikbaar stellen bekijken. Als u hier vragen over heeft, dan beantwoorden we deze graag telefonisch of per e-mail.

WWG’s assortiment aan kerstpakketten

Bent u van plan uw personeel in december 2019 een fraai kerstpakket te schenken? Bij het uitkiezen van het pakket dat het best voldoet aan uw wensen kan er heel wat op u af komen. Wij bij WWG Kerstpakketten hebben met de nodige creativiteit een zeer divers assortiment aan kerstpakketten tot stand gebracht. Bij ons kunt u in 2019 kiezen uit onder meer de volgende soorten kerstpakketten:

 • De 2019-kerstpakketten zelf staan in het teken van de thema’s Samen en Teamwork; de inhoud van deze kerstpakketten sluit daar dan ook op aan
 • Kerstpakketten gebaseerd op de kleur van de verpakkingen en/of de kleur van de producten zelf, bijvoorbeeld goud, zilver, zwart, rood
 • Extra luxe kerstpakketten, bijvoorbeeld op basis van producten van Rituals
 • Traditionele kerstpakketten
 • Kerstpakketten van een opvallend of extra groot formaat
 • Goedkope kerstpakketten die tegemoet komen aan beperkte budgetten
 • Non-alcoholische kerstpakketten
 • Kerstpakketten waarin alcohol, zoals bier, wijn of champagne, een voorname rol speelt
 • Halal kerstpakketten (zonder varkensvlees en/of zonder alcohol)
 • Speciaal voor vrouwen samengestelde kerstpakketten
 • Kerstpakketten die speciaal voor mannen zijn samengesteld

Bekijk onze website of brochure nauwgezet om goede ideeën op te doen. Was u al op de hoogte van het feit dat u in 2019 ook uw eigen kerstpakket kunt samenstellen? Over dat onderwerp leest u hieronder meer.

  Contact opnemen  Stel in 2019 zelf uw kerstpakket samen

  Heeft u speciale of zelfs persoonlijke eisen en wensen als het gaat om het kerstpakket dat u in 2019 aan uw personeel wilt schenken? En kunnen de pakketten die u op onze website heeft gezien niet volledig aan uw wensen voldoen? Aangezien u degene bent die uw personeel het best kent, is het allicht een goed idee dat u dan zelf uw kerstpakket samenstelt. Het is immers belangrijk dat de inhoud van een kerstpakket aansluit op de voorkeuren van uw hardwerkende medewerkers. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden precies zijn hierbij? Of heeft u hulp of advies nodig bij het zelf samenstellen van uw ultieme kerstpakket? Aangezien wij een connaisseur zijn op dit gebied, is het altijd handig als u even contact met ons opneemt. Samen komen we ongetwijfeld tot het ideale kerstpakket voor uw bedrijf en uw medewerkers.

  WWG Kerstpakketten 2019

  Waarin is WWG Kerstpakketten onderscheidend?

  Zorgvuldig en subtiel samengestelde kerstpakketten, dat is een van de hoofdkwaliteiten van WWG Kerstpakketten. Daarbij staan voor 2019 de thema’s Samen en Teamwork centraal. Ook vinden wij het belangrijk geen voorwerpen en paperassen in kerstpakketten te verwerken waarvan inmiddels bekend is dat deze nauwelijks worden gebruikt. Om die reden zult u in onze kerstpakketten in 2019 geen deelnamevouchers voor loterijen aantreffen. Hoe dan ook, wanneer u uw kerstpakketten dit jaar bestelt bij WWG, dan profiteert u van de volgende aspecten:

  • Breed assortiment met originele volumineuze pakketten
  • Wij bieden passende kerstpakketten voor ieder budget
  • Grote mogelijkheden tot het zelf samenstellen van kerstpakketten
  • Veel ervaring als samensteller van kerstpakketten
  • Online bestellen van kerstpakketten werkt bij ons snel en eenvoudig; de pakketten zullen daarna bovendien tijdig worden bezorgd

  Reacties van klanten

  Wauw! Al enige jaren trouwe klant, ook dit jaar weer goed gelukt!

  H. de Groot

  Super leuk themapakket van WWG Kerstpakketten. Volgend jaar weer kijken voor iets bijzonders!

  R. de Tirtoff

  Neem contact op voor advies of om uw kerstpakketten te bestellen

  Heeft u in onze brochure of op onze website een kerstpakket ontdekt dat helemaal aan uw wensen en eisen voldoet en wenst u dit kerstpakket in december 2019 aan alle personeelsleden van uw bedrijf te schenken? Of heeft u wellicht nog vragen over een van onze vele pakketten? Het is altijd raadzaam om even contact met ons op te nemen, zodat u zeker weet dat de pakketten straks daadwerkelijk aan uw verwachtingen voldoen.
  Bel 0599-354520 of stuur een e-mail naar info@kerstpakkettenwwg.nl om contact op te nemen, vragen te stellen of advies in te winnen bij bijvoorbeeld het zelf samenstellen van uw 2019-kerstpakketten. Want of u nu een reeds samengesteld kerstpakket wilt of de voorkeur geeft aan een zelf gecreëerd pakket, bij WWG Kerstpakketten kunt u altijd, dus ook in 2019, bij uitstek terecht voor uw kerstpakketten.