Kerstpakket met brood

Kerstpakket met brood

Bestel een kerstpakket met brood!

Wilt u uw werknemers verrassen met een kerstpakket met brood? Bij Kerstpakketten WWG vindt u de leukste kerstpakketten met brood! Deze kerstpakketten zijn net even iets anders dan de traditionele kerstpakketten. Zo worden de kerstpakketten zorgvuldig samengesteld, zodat ze u niet alleen een smaakvolle traktatie bieden, maar ook de boodschap van warmte en dankbaarheid perfect overbrengen. Wij hebben kerstpakketten in prachtige kleuren, gevuld met kwaliteitsproducten en geschikt voor ieder budget. Bij ons geen kale dozen gevuld met onsamenhangende producten, maar een feest voor de ogen dat u met trots aan uw medewerkers kunt presenteren. Bestel direct een kerstpakket met brood. Daar wordt iedereen blij van!

Populaire Kerstpakketten

Waarom een kerstpakket met brood?

Kiest u voor een kerstpakket met brood? In onze kerstpakketten zitten enkel kwaliteitsproducten. Ze worden samengesteld door specialisten die weten waar uw medewerkers blij van worden! Zo vindt u niet alleen brood in een kerstpakket met brood, maar ook andere zorgvuldig geselecteerde delicatessen die perfect passen bij de feestdagen.

  • Originele volumineuze pakketten
  • Kerstpakketten voor ieder budget
  • Zelf pakket samenstellen is mogelijk
  • 14 jaar ervaring als pakketsamensteller
  • Betrouwbare en tijdige leveringen
  • Snel en eenvoudig bestellen

Voor ieder budget een kerstpakket

Of u nu een bescheiden budget heeft of het afgelopen jaar een topjaar heeft gehad en uw werknemers extra wilt bedanken, wij hebben een kerstpakket met brood voor elk budget! Ook wanneer u het niet te duur wilt maken, kunt u bij ons een kerstpakket bestellen met veel kwaliteitsproducten die er ook nog eens geweldig uitziet. Wij vinden het namelijk belangrijk dat er voor iedereen een prachtig pakket geleverd kan worden. Het gaat tenslotte altijd om het gebaar en de dank die u uw medewerkers wilt tonen voor hun goede inzet.

Eigen inbreng is altijd mogelijk!

Bij Kerstpakketten WWG hebben we jarenlange ervaring als pakketsamensteller. We weten precies hoe we het mooiste kerstpakket met brood samen moeten stellen. Heeft u zelf nog aanvullingen voor het pakket? Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw eigen kerstpakket met brood samen te stellen! U geeft dan aan ons eventuele dieetwensen, allergieën, kleuren en andere wensen door. Vervolgens ontvangt u van ons een offerte voor een kerstpakket dat helemaal bij uw bedrijf past.

Reacties van klanten

Wauw! Al enige jaren trouwe klant, ook dit jaar weer goed gelukt!

H. de Groot

Super leuk themapakket van WWG Kerstpakketten. Volgend jaar weer kijken voor iets bijzonders!

R. de Tirtoff

Contact met Kerstpakketten WWG

Een kerstpakket met brood bestelt u gemakkelijk via de website van Kerstpakketten WWG. Bij elk pakket ziet u direct wat er in zit, wat de prijs is en wat de verwachte levertijd is voor elk uniek samengestelde pakket. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over onze kerstpakketten? Bel dan naar 0599-354520 of stuur een e-mail naar info@kerstpakkettenwwg.nl.