Kerstpakketten bestellen

Stijlvolle kerstpakketten bestellen bij WWG

Wenst u kerstpakketten te bestellen voor de personeelsleden van uw bedrijf, zodat u hen kort voor de aankomende kerstdagen op een stijlvolle manier een blijk van waardering kunt meegeven? Welk type kerstpakket u ook wenst, u zult het vinden bij specialist WWG Kerstpakketten. Zo vindt u bij ons kerstpakketten in vele verschillende thema’s. Bovendien hebben we in ons assortiment pakketten in verschillende prijsklassen. Dat betekent dat ook wanneer u een beperkt budget aan kerstpakketten wenst te besteden u gemakkelijk bij ons terecht kunt. Wilt u meer weten over de soorten kerstpakketten die u bij WWG kunt bestellen en hoe het zelf samenstellen van een kerstpakket in z’n werk gaat? Lees dan even verder of neem gerust contact op met onze behulpzame experts. Wij weten precies van welke kerstpakketonderdelen uw personeel blij wordt.

kerstpakketten bestellen

 • Originele volumineuze pakketten
 • Kerstpakketten voor ieder budget
 • Zelf pakket samenstellen is mogelijk
 • 14 jaar ervaring als pakketsamensteller
 • Betrouwbare en tijdige leveringen
 • Snel en eenvoudig bestellen

Populaire Kerstpakketten

[wcps id=”244″]

makkelijk kerstpakketten bestellen

Over WWG Kerstpakketten

WWG Kerstpakketten is al sinds 2005 een gerenommeerde samensteller van kerstpakketten en themageschenken. Via onder andere gespecialiseerde wederverkooppunten leveren wij onze kerstpakketten in heel Nederland, België en Duitsland. Daarnaast treden we op als groothandel ten bate van cadeaushops. Via onze website kunt u op uw gemak alle kerstpakketten bestuderen die u ook rechtstreeks via ons zou kunnen bestellen. Voor vragen hierover kunt u gerust contact opnemen. Zodoende kunt u ook informeren naar verkooppunten bij u in de buurt, mocht u daar geïnteresseerd in zijn.

WWG’s assortiment aan kerstpakketten

Wanneer u van plan bent in december aan al uw medewerkers een fraai kerstpakket te schenken, dan komt er nu of binnenkort bij het bestellen van de betreffende kerstpakketten heel wat op u af. Bij WWG Kerstpakketten hebben wij met een flinke dosis aan creativiteit een grote diversiteit aan kerstpakketten samengesteld. Zo kunt u bij ons onder andere de volgende soorten kerstpakketten bestellen:

 • Kerstpakketten gebaseerd op de kleur van de verpakkingen en/of de kleur van de producten zelf, bijvoorbeeld goud, zilver, zwart, rood
 • Extra luxe kerstpakketten, bijvoorbeeld op basis van producten van Rituals
 • Traditionele kerstpakketten
 • Kerstpakketten van een opvallend of extra groot formaat
 • Goedkope kerstpakketten die tegemoet komen aan beperkte budgetten
 • Non-alcoholische kerstpakketten
 • Kerstpakketten waarin alcohol, zoals bier, wijn of champagne, een voorname rol speelt
 • Halal kerstpakketten (zonder varkensvlees en/of zonder alcohol)
 • Speciaal voor vrouwen samengestelde kerstpakketten
 • Kerstpakketten die speciaal voor mannen zijn samengesteld

Bekijk gerust onze website of brochure om verdere ideeën op te doen. Wees u zich er verder van bewust dat u bij WWG Kerstpakketten ook zelf uw kerstpakket kunt samenstellen. Hieronder leest u daar iets meer over.

  Contact opnemen  Stel zelf uw kerstpakket samen

  Heeft u specifieke wensen en eisen aangaande het kerstpakket dat u aan uw medewerkers wenst te schenken? En voldoen de kerstpakketten die u op onze website kunt vinden en rechtstreeks via onze site kunt bestellen (net) niet helemaal aan uw wensen? U kent uw personeel zelf het beste, dus dan is het waarschijnlijk een goed idee als u zelf uw kerstpakket samenstelt. Zo weet u zeker dat de inhoud van het kerstpakket zo goed mogelijk aansluit op de voorkeuren van uw personeel. Wilt u weten wat hierbij precies de mogelijkheden zijn? Of heeft u behoefte aan hulp of advies met betrekking tot het zelf samenstellen van kerstpakketten? Neem dan gerust eens contact met ons op; wij beschikken over de nodige ervaring om het zelf samenstellen van een kerstpakket tot een goed einde te brengen.

  WWG Kerstpakketten Net even Anders

  Waarin is WWG Kerstpakketten onderscheidend?

  Als u op zoek bent naar een betrouwbare aanbieder van zorgvuldig en slim samengestelde kerstpakketten, dan heeft u aan WWG Kerstpakketten een goede. Inmiddels hebben we al meer dan 14 jaar ervaring in het vak, waardoor we ons zonder schroom een ervaringsdeskundige mogen noemen. Al bij al profiteert u van de volgende voordelen wanneer u besluit uw kerstpakketten te bestellen bij WWG:

  • Breed assortiment met originele volumineuze pakketten
  • Wij bieden passende kerstpakketten voor ieder budget
  • Grote mogelijkheden tot het zelf samenstellen van kerstpakketten
  • Veel ervaring als samensteller van kerstpakketten
  • Online bestellen van kerstpakketten werkt bij ons snel en eenvoudig; de pakketten zullen daarna bovendien tijdig worden geleverd

  Reacties van klanten

  Wauw! Al enige jaren trouwe klant, ook dit jaar weer goed gelukt!

  H. de Groot

  Super leuk themapakket van WWG Kerstpakketten. Volgend jaar weer kijken voor iets bijzonders!

  R. de Tirtoff

  Neem contact op voor advies of om uw kerstpakketten te bestellen

  Heeft u op onze website of in onze brochure een kerstpakket gezien dat voldoet aan uw wensen en eisen en wenst u dit te bestellen voor het personeel van uw bedrijf? Of heeft u misschien vragen over een van onze vele pakketten? Het is in ieder geval goed om te weten dat u altijd welkom bent om contact met ons op te nemen. U kunt bellen naar 0599-354520 of een e-mail sturen naar info@kerstpakkettenwwg.nl. Via deze weg kunt u ook geadviseerd worden bij het zelf samenstellen van kerstpakketten. Want of u nu een reeds geprepareerd kerstpakket wenst of een zelf gecreëerd pakket, bij WWG Kerstpakketten kunt u te allen tijde uitstekend terecht voor het bestellen van uw kerstpakketten.