Kerstpakketten met alcohol

Bestel uw kerstpakketten met alcohol bij WWG Kerstpakketten

Bent u op zoek naar kerstpakketten met alcohol, oftewel kerstpakketten die gedeeltelijk of helemaal in het teken staan van bier, wijn en/of champagne? Het is zeker een goed idee om ook dit jaar weer aan kerstpakketten te doen. Het schenken van kerstpakketten is en blijft toch een ultieme manier om medewerkers een blijk van waardering te geven voor de getoonde inzet van het afgelopen jaar. Weet u van (een deel van) uw personeel dat zij graag een alcoholische versnapering lusten? Dan heeft WWG Kerstpakketten een aantal speciale kerstpakketten voor u in het aanbod, waarin producten met alcohol de boventoon voeren. Deze pakketten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Handig als u er niet te veel aan wenst te besteden! Verder kunt u bij WWG Kerstpakketten zelf kerstpakketten samenstellen. Wilt u weten hoe dat in z’n werk gaat? Lees dan verder of neem gelijk contact met ons op.

Haal uw kerstpakket met alcohol bij WWG

 • Originele volumineuze pakketten
 • Kerstpakketten voor ieder budget
 • Zelf pakket samenstellen is mogelijk
 • 14 jaar ervaring als pakketsamensteller
 • Betrouwbare en tijdige leveringen
 • Snel en eenvoudig bestellen

WWG Kerstpakketten met alcohol

Over WWG Kerstpakketten

Voor WWG Kerstpakketten begon het allemaal met de oprichting in 2005. Als u het aanbod aan kerstpakketten voor 2019 bekijkt, dan zult u zich wel beseffen dat ons assortiment in de loop der jaren flink is uitgebreid. Een populair thema onder de kerstpakketten vormen de kerstpakketten waar alcohol een belangrijke rol in speelt. Deze en alle andere pakketten worden door ons in heel Nederland, België en Duitsland geleverd. We treden ook op als groothandel voor verschillende cadeaushops. Neemt u even contact met ons op als u wilt weten waar het dichtstbijzijnde verkooppunt is voor u? Dan verstrekken we u gelijk meer informatie. Natuurlijk kunt u ook eerst een kijkje nemen op onze website om onze kerstpakketten met alcohol te bestuderen.

Waarin is WWG Kerstpakketten onderscheidend?

WWG Kerstpakketten is gespecialiseerd in het samenstellen van kerstpakketten. Dit doen we op subtiele en verfijnde wijze. Daarmee maken wij het verschil. Kerstpakketten met alcohol behoren tot de meest populaire van onze pakketten. Als u besluit deze bij WWG te bestellen, dan profiteert u bovendien van de volgende voordelen:

 • Breed assortiment met originele volumineuze pakketten, waaronder kerstpakketten met alcohol (meestal bier, wijn en/of champagne)
 • Wij bieden voor ieder budget passende kerstpakketten
 • Veel mogelijkheden tot het zelf samenstellen van kerstpakketten
 • Schat aan ervaring als samensteller van kerstpakketten
 • Online bestellen van kerstpakketten werkt bij ons vlot en eenvoudig; de pakketten zullen daarna bovendien tijdig worden geleverd

  Contact opnemen  WWG Kerstpakketten Net even Anders

  Selecteer zelf bier, wijn en champagne en stel uw eigen pakket samen

  Heeft u inmiddels de kerstpakketten met alcohol uit het aanbod van WWG Kerstpakketten bekeken? En bent u er niet van overtuigd dat het ideale kerstpakket hier tussen zit? Omdat u degene bent die uw medewerkers het best kent, vinden wij dat u ook de kans moet hebben zelf uw kerstpakketten samen te stellen. Gelukkig is dat mogelijk bij WWG. Neem gerust even contact op om aan te geven wat precies uw wensen zijn. Als het nodig is, kunnen onze hulpvaardige specialisten, die natuurlijk alle mogelijke producten kennen, u gelijk van advies voorzien. Op deze manier weet u zeker dat u straks in december met kerstpakketten op de proppen komt waar uw personeel écht blij van wordt. Neem dus gerust contact op en informeer naar onze mogelijkheden.

  Reacties van klanten

  Wauw! Al enige jaren trouwe klant, ook dit jaar weer goed gelukt!

  H. de Groot

  Super leuk themapakket van WWG Kerstpakketten. Volgend jaar weer kijken voor iets bijzonders!

  R. de Tirtoff

  Neem contact op voor advies en bestel uw kerstpakketten met alcohol

  Heeft u inmiddels uw gewenste kerstpakketten met alcohol gevonden en besteld? Heel goed, want hiermee weet u zeker dat uw personeel ook na de kerstborrel of het kerstdiner nog eens uitgebreid kan proosten. Betwijfelt u echter nog of het ideale kerstpakket wel in ons aanbod zit? Neem dan snel contact met ons op, dan helpen we u bij het samenstellen van het kerstpakket zoals u het voor zich ziet. Bel 0599-354520 of stuur een e-mail naar info@kerstpakkettenwwg.nl. De hulpbereide vakmensen van WWG Kerstpakketten staan u graag bij tijdens het selecteren van de meest passende bieren, wijnen en champagnes. U zult uw personeel dan zeker verrassen en verblijden met precies de juiste kerstpakketten met alcohol.