Kerstpakketten bestellen doet u bij WWG Kerstpakketten

Uw eigen kerstpakketten samenstellen bij WWG Kerstpakketten

Wilt u voor de kerstdagen zelf kerstpakketten samenstellen voor het personeel van uw bedrijf? Neem dan een kijkje bij de uitgebreide mogelijkheden van WWG Kerstpakketten. WWG Kerstpakketten is een echte specialist op het gebied van originele kerstpakketten. Wij verkopen niet alleen pakketten met een bepaald thema, maar we bieden ook de mogelijkheid om uw kerstpakketten compleet zelf samen te stellen. Op deze manier kunt u een kerstpakket geven dat helemaal aansluit bij uw bedrijf en de wensen van uw personeel. Heeft u interesse in onze mooie kerstpakketten op maat? Of wilt u uw eigen pakketten samenstellen? Bekijk dan de mogelijkheden op onze website of neem direct contact met ons op. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor het kerstpakket. U kunt ook verder lezen voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van een samengesteld kerstpakket.

kerstpakketten bestellen

 • Originele volumineuze pakketten
 • Kerstpakketten voor ieder budget
 • Zelf pakket samenstellen is mogelijk
 • 14 jaar ervaring als pakketsamensteller
 • Betrouwbare en tijdige leveringen
 • Snel en eenvoudig bestellen

Populaire Kerstpakketten

[wcps id=”244″]

WWG Kerstpakketten samenstellen

Over WWG Kerstpakketten

Voordat u overgaat op het samenstellen van uw eigen kerstpakketten wilt u uiteraard meer te weten komen over WWG Kerstpakketten. WWG Kerstpakketten is een bedrijf dat al sinds 2005 actief is op het gebied van kerstpakketten. Met meer dan 14 jaar ervaring in het samenstellen van kerstpakketten, kunt u bij ons rekenen op tot in de puntjes verzorgde kerstpakketten. De kerstpakketten bevatten de mooiste producten die goed aansluiten bij het thema. Onze pakketten worden in heel Nederland, België en Duitsland geleverd, mede door onze gespecialiseerde wederverkooppunten. Via onze mooie website is het heel eenvoudig om het gewenste kerstpakket uit te kiezen en deze direct te bestellen. Wilt u meer te weten komen over WWG Kerstpakketten? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de verkooppunten bij u in de buurt? Dan kunt u uiteraard telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Kies een zorgvuldig samengesteld kerstpakket

Bent u van plan om een mooi kerstpakket te geven aan uw personeel? Maar vindt u het lastig om de kerstpakketten zelf volledig samen te stellen? Dan kunt u uiteraard ook een van onze vooraf samengestelde kerstpakketten kiezen. Wij hebben een ruim assortiment met kerstpakketten voor iedere behoefte. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of bekijk het aanbod op onze website. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit:

 • Kerstpakketten met een themakleur zoals zilver, goud, zwart en rood
 • Kerstpakketten met luxe verzorgingsproducten zoals het Rituals pakket
 • Kerstpakketten met een groot formaat
 • Traditionele kerstpakketten
 • Goedkope kerstpakketten van 10, 15 of 20 euro
 • Kerstpakketten met alcohol als wijn, bier en champagne
 • Non-alcoholische kerstpakketten
 • Speciale halal kerstpakketten
 • Kerstpakketten speciaal voor vrouwen of juist mannen
 • Food kerstpakketten

Om meer ideeën te krijgen van de mogelijkheden bekijkt u onze website of leest u onze brochure. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen en uw wensen wat betreft de kerstpakketten aan ons doorgeven

  Contact opnemen  Uw kerstpakket zelf samenstellen

  Zoals gezegd heeft u bij WWG Kerstpakketten de mogelijkheid om uw kerstpakketten zelf samen te stellen. Een maatwerk kerstpakket is een ideale optie wanneer u het lastig vindt om een kerstpakket te vinden dat aansluit bij al uw wensen. Elk bedrijf en iedere werknemer heeft immers zijn eigen voorkeuren. Als werkgever weet u uiteraard het best wat uw personeel leuk of fijn vindt om te ontvangen. Gelukkig kunt u bij WWG helemaal zelf bepalen hoe uw kerstpakket eruit komt te zien. Wij bieden een ruim aanbod met verschillende producten en verpakkingsmiddelen, zodat het kerstpakket precies naar uw inzicht kan worden ingevuld. Wilt u zelf een persoonlijk pakket samenstellen voor uw personeel? Maar vindt u het lastig om de juiste producten uit te kiezen? Dan kunt u onze specialisten om advies vragen. Zij weten met hun kennis en ervaring precies hoe zij een persoonlijk kerstpakket moeten samenstellen. Voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van een zelf samengesteld pakket of advies op maat neemt u contact met ons op.

  Kerstpakketten samenstellen WWG

  De voordelen van WWG Kerstpakketten

  WWG Kerstpakketten is een betrouwbare aanbieder van mooie kerstpakketten die zorgvuldig zijn samengesteld door onze specialisten. Onze kerstpakketten zullen bij uw personeel zeer goed in de smaak vallen. Schaft u de kerstpakketten van WWG Kerstpakketten aan? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Breed assortiment met originele volumineuze pakketten
  • Wij bieden passende kerstpakketten voor ieder budget
  • Grote mogelijkheden tot het zelf samenstellen van kerstpakketten
  • Veel ervaring als samensteller van kerstpakketten
  • Online bestellen van kerstpakketten werkt bij ons snel en eenvoudig; de pakketten zullen daarna bovendien tijdig worden

  Reacties van klanten

  Wauw! Al enige jaren trouwe klant, ook dit jaar weer goed gelukt!

  H. de Groot

  Super leuk themapakket van WWG Kerstpakketten. Volgend jaar weer kijken voor iets bijzonders!

  R. de Tirtoff

  Neem contact op voor een kerstpakket op maat

  Bent u van plan om zelf een kerstpakket op maat samen te stellen? Of heeft u in ons assortiment een mooi pakket gezien dat aansluit bij uw wensen? Uiteraard kunt u voor vragen over de mogelijkheden contact met ons opnemen via telefoonnummer 0599-354520 of door een e-mail te sturen naar info@kerstpakkettenwwg.nl. Heeft u advies nodig bij het samenstellen van kerstpakketten? Vraag dan gerust om de hulp van onze specialist. Wij helpen u graag met uw maatwerk kerstpakket.