Kerstpakketten tot 30 euro

Kerstpakketten tot 30 euro kopen met een feestelijk karakter

Kerstpakketten tot 30 euro. Denkt u dat u voor dat bedrag geen luxe kerstpakket kunt kopen? Jazeker wel! In deze prijsklasse vindt u bij Kerstpakketten WWG een zeer gevarieerde en prachtige selectie kerstpakketten gevuld met kwaliteit producten. Elk pakket is zorgvuldig samengesteld met de leukste foodproducten, dranken en/of non-food cadeaus! Heeft u uw pakket gevonden? U kunt uw kerstpakketten direct bestellen in onze webwinkel of contact opnemen voor advies of een offerte!

kerstpakketten bestellen 30 euro

 • Originele volumineuze pakketten
 • Kerstpakketten voor ieder budget
 • Zelf pakket samenstellen is mogelijk
 • 14 jaar ervaring als pakketsamensteller
 • Betrouwbare en tijdige leveringen
 • Snel en eenvoudig bestellen

Populaire Kerstpakketten

makkelijk kerstpakketten bestellen

Omdat kwaliteit niet duur hoeft te zijn!

Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Daarom kunt u bij Kerstpakketten WWG de mooiste kerstpakketten tot 30 euro kopen. Voor dat feestelijk lage bedrag heeft u gegarandeerd een memorabel geschenk om uw medewerkers mee te verrassen als dank voor een jaar van toegewijd werken in uw bedrijf. Daarom hebben we elk jaar weer een feestelijke mix aan zeer complete kerstpakketten tot 30 voor u in de aanbieding. U kunt uw kerstpakketten bestellen in vele uitvoeringen en kleuren.

Exclusieve kerstpakketten

Met kerstpakketten tot 30 euro maakt u altijd een goede keuze. U bent u bij ons vanzelfsprekend aan het juiste adres als u op zoek bent naar een leuk, voordelig en goed gevuld kerstpakket voor uw medewerkers. Naast kerstpakketten tot 30 euro hebben wij kerstgeschenken in vrijwel elke andere prijscategorie. Het gaat er tenslotte niet om welk bedrag het kerstpakket vertegenwoordigd; ‘it’s the thought that counts’, nietwaar?

  Contact opnemen  Variaties in kleur, thema en prijs

  De kerstpakketten tot 30 euro van Kerstpakketten WWG zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s, kleuren en prijzen. Uiteraard hebben we ook hogere geprijsde kerstpakketten die gaan tot wel 55 euro en meer. Het is maar net wat u kunt en wilt besteden voor een vrolijk kerstfeest. Kies daarbij voor kerstpakketten in uw favoriete kleur, bijvoorbeeld blauw, zwart of rood. Een leuk idee is bijvoorbeeld een Rituals kerstpakket. Voor een bedrag tot 30 euro koopt u al een Rituals Samurai Travel Essentials Set of een Rituals Jing Calming Ritual-pakket. Kunnen wij u helpen met uw keuze voor het beste kerstpakket voor u? Neem gerust contact met ons op.

  WWG Kerstpakketten tot 30 euro

  Kerstpakketten in uw huiskleur!

  U kunt bij Kerstpakketten WWG zelf de kleuren voor uw kerstpakketten uitkiezen. Kies bijvoorbeeld voor kerstpakketten in uw bedrijfskleur! Maar ook gouden, zilveren en rode kerstpakketten tot 30 euro zijn zeer in trek. De inhoud daarvan kunt u zelf samenstellen als u dat wilt.
  Waarom kiest u voor Kerstpakketten WWG?

  • Breed assortiment met originele volumineuze pakketten
  • Wij bieden passende kerstpakketten voor ieder budget
  • Grote mogelijkheden tot het zelf samenstellen van kerstpakketten
  • Veel ervaring als samensteller van kerstpakketten
  • Online bestellen van kerstpakketten werkt bij ons snel en eenvoudig; de pakketten zullen daarna bovendien tijdig worden geleverd

  Reacties van klanten

  Wauw! Al enige jaren trouwe klant, ook dit jaar weer goed gelukt!

  H. de Groot

  Super leuk themapakket van WWG Kerstpakketten. Volgend jaar weer kijken voor iets bijzonders!

  R. de Tirtoff

  Hulp nodig bij het kiezen? Neem contact met ons op

  Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de beste kerstpakketten tot 30 euro voor u? Of wilt u in het algemeen gewoon meer informatie over onze kerstpakketten? Neem dan gerust contact met ons op via nummer 0599-354520 of door een e-mail te sturen naar info@kerstpakkettenwwg.nl.