Originele kerstpakketten bestellen?

Originele kerstpakketten samenstellen bij WWG Kerstpakketten

Bent u als bedrijf nog op zoek naar een origineel kerstpakket om uw personeel mee te verblijden voor de kerstdagen? Zoek dan niet verder, maar bekijk het uitgebreide assortiment van WWG Kerstpakketten. Wij hebben ons gespecialiseerd in het samenstellen en verkopen van originele kerstpakketten. De kerstpakketten worden met veel zorg samengesteld door onze specialisten. In de pakketten zijn de mooiste en lekkerste producten te vinden, zodat uw kerstpakketten onder uw personeel altijd een schot in de roos zijn. Naast de vooraf samengestelde pakketten, heeft u ook de mogelijkheid om een kerstpakket zelf samen te stellen. Op deze manier kunt u een origineel kerstpakket op maat geven dat helemaal aan de wensen van uw personeel voldoet. Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden op het gebied van kerstpakketten? Wenst u direct een mooi pakket uit te zoeken? Of heeft u behoefte aan meer informatie over het samenstellen van een kerstpakket? Lees dan verder of neem direct contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Originele Kerstpakketten van WWG

 • Originele volumineuze pakketten
 • Kerstpakketten voor ieder budget
 • Zelf pakket samenstellen is mogelijk
 • 14 jaar ervaring als pakketsamensteller
 • Betrouwbare en tijdige leveringen
 • Snel en eenvoudig bestellen

Populaire Kerstpakketten

Originele kerstpakketten van WWG

Maak kennis met WWG Kerstpakketten

WWG is in 2005 gestart met de verkoop en levering van kerstpakketten. Met meer dan 14 jaar ervaring zijn wij een echte specialist in originele kerstpakketten te noemen. Wij hebben de nodige kennis en expertise in huis om de kerstpakketten zorgvuldig samen te stellen en tot in de puntjes te verzorgen. Hierbij maken wij gebruik van mooie en luxe producten en verpakkingsmaterialen om een prachtig resultaat af te leveren. Mede door onze gespecialiseerde wederverkooppunten worden onze kerstpakketten door heel België, Nederland en Duitsland geleverd. De gewenste kerstpakketten zijn eenvoudig te selecteren en bestellen via onze website. Heeft u behoefte aan meer informatie over WWG Kerstpakketten? Of wilt u meer te weten komen over locaties van onze verkooppunten? Neem dan contact met ons op.

Kies een zorgvuldig samengesteld kerstpakket

Wilt u uw personeel verrassen met een origineel kerstpakket voor de feestdagen? Bekijk dan snel de mogelijkheden die WWG Kerstpakketten biedt. Wij hebben een uitgebreid assortiment met pakketten met verschillende thema’s. De pakketten zijn vooraf zorgvuldig door onze specialisten samengesteld. De kleuren en smaken van de producten sluiten helemaal aan bij het thema van het pakket. Bekijk op onze website het complete aanbod aan kerstpakketten. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende kerstpakketten:

 • Kerstpakketten met een themakleur zoals zilver, goud, zwart en rood
 • Kerstpakketten met luxe verzorgingsproducten zoals het Rituals pakket
 • Kerstpakketten met een groot formaat
 • Traditionele kerstpakketten
 • Goedkope kerstpakketten van 10, 15 of 20 euro
 • Kerstpakketten met alcohol als wijn, bier en champagne
 • Non-alcoholische kerstpakketten
 • Speciale halal kerstpakketten
 • Kerstpakketten speciaal voor vrouwen of juist mannen
 • Food kerstpakketten

Neem contact met ons op, lees de brochure of bekijk onze website voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van onze originele kerstpakketten.

  Contact opnemen  Uw kerstpakket zelf samenstellen

  Naast een origineel kerstpakket dat samengesteld is door onze specialisten, kunt u ook een kerstpakket volledig zelf samenstellen. Een maatwerk kerstpakket is ideaal voor werkgevers en bedrijven die graag een persoonlijke touch aan hun kerstpakketten willen geven. Ieder bedrijf en elke werknemer is namelijk anders. U kiest uw eigen producten en verpakkingsmaterialen, zodat er een zeer origineel kerstpakket ontstaat dat volledig naar uw eigen wensen is ingevuld. Heeft u moeite met het uitkiezen van de producten en de verpakkingen van het kerstpakket? Maar wilt u toch graag zelf een kerstpakket samenstellen? Dan kunt u gerust de hulp inschakelen van onze specialist. Deze gaat dan samen met u op zoek naar producten en verpakkingen die aansluiten bij uw wensen en die van uw personeel. Wilt u meer te weten komen over het samenstellen van een kerstpakket? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

  Originele WWG Kerstpakketten Net even Anders

  De voordelen van WWG Kerstpakketten

  Zoals u weet is WWG Kerstpakketten een echte specialist en een betrouwbare aanbieder op het gebied van originele kerstpakketten. Naast dat wij de mooiste kerstpakketten voor u samenstellen, bieden wij nog meer voordelen:

  • Breed assortiment met originele volumineuze pakketten
  • Wij bieden passende kerstpakketten voor ieder budget
  • Grote mogelijkheden tot het zelf samenstellen van kerstpakketten
  • Veel ervaring als samensteller van kerstpakketten
  • Online bestellen van kerstpakketten werkt bij ons snel en eenvoudig; de pakketten zullen daarna bovendien tijdig worden

  Neem contact met ons op voor meer informatie over de voordelen die wij bieden.

  Reacties van klanten

  Wauw! Al enige jaren trouwe klant, ook dit jaar weer goed gelukt!

  H. de Groot

  Super leuk themapakket van WWG Kerstpakketten. Volgend jaar weer kijken voor iets bijzonders!

  R. de Tirtoff

  Neem contact op voor een kerstpakket op maat

  Wilt u originele kerstpakketten bestellen van WWG Kerstpakketten? Heeft u behoefte aan meer informatie over het zelf samenstellen van een pakket? Of wenst u meer te weten te komen over de mogelijkheden die wij aanbieden op het gebied van kerstpakketten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0599-354520 of een e-mail te sturen naar info@kerstpakkettenwwg.nl. Wij voorzien u dan graag van advies bij het uitkiezen van een origineel kerstpakket dat past bij uw bedrijf.