Rijkgevulde kerstpakketten tot 30 euro

Leukste kerstpakketten tot 30 euro

Wilt u uw collega’s of personeel rijkelijk verwennen, maar u zit wel met een lager budget dit jaar? Maar u wilt uw hardwerkende collega’s of personeel wel hartelijk danken voor hun uitstekende inzet. Dan hebben wij speciaal voor u zeer aantrekkelijke kerstpakketten die rijkelijk gevuld zijn met de leukste producten. Bij Kerstpakketten WWG bieden wij naast Foodpakketten ook de leukste drankpakketten en andere verrassende kerstpakketten aan. Bij ons kunt u rijkgevulde kerstpakketten tot 30 euro bestellen. In deze prijsklasse vindt u een zeer gevarieerde en prachtige selectie kerstpakketten gevuld met kwaliteitsproducten. Elk pakket is zorgvuldig samengesteld met de leukste foodproducten, dranken en/of non-food cadeaus!

Foodkerstpakketten ideaal voor gezinnen

Bij Kerstpakketten WWG bieden wij de keuze uit goede betaalbare Foodpakketten. Hierin zitten allerlei heerlijke versnaperingen die tijdens een gezellige spelavond of tijdens de kerstdagen zelf genuttigd kunnen worden. Wilt u graag leuke kerstpakketten voor uw personeel met kinderen? Dan zijn onze Foodkerstpakketten goed aan te raden. Neem bijvoorbeeld de ‘Toren van Goud’. Dit kerstpakket, geheel in goudkleuren, is een pakket bomvol heerlijk eten. Met speculaaskoekjes, feestchocolade en luxe chocoladerotsjes maakt u ieder kind blij. Het speciaal gebrouwde Belgisch bier en de Graf Artos Sekt zijn ideaal voor de volwassenen en dit alles kan prachtig uitgestald worden op de bijbehorende etagère.

kerstpakketten tot 30 euro

Drankpakketten voor een extra feestelijk tintje

Voor een extra feestelijk tintje kunt u ook een kijkje nemen bij onze Drankpakketten. Deze pakketten vallen allemaal onder de twintig euro en hebben een zeer feestelijke verpakking. En onze biertjes en wijnen zijn van uitstekende kwaliteit. Het goedkoopste kerstpakket uit deze reeks is slechts € 5,95!

De leukste spelletjes van Escape Rooms

Wilt u graag iets anders dan een standaard kerstpakket? Wij bieden een leuk alternatief met onze Escape rooms. Deze spelletjes zijn ideaal in de tijd van corona en zorgen ervoor dat uw personeel of collega’s gezellig thuis of op het werk dit spelletje samen kunnen spelen (met gepaste afstand natuurlijk). Onze Escape rooms bestaan uit verschillende thema’s met onder andere: de boerderij (3-6 jr), de dierentuin (8-12 jr), het spookhuis (12+), Manhattan (16+), Onbewoond Eiland 16+) en Oriënt Express (16+). Met deze games heeft uw personeel via hun eigen tablet of smartphone een heuse Escape Room in huis!

Contact met Kerstpakketten WWG

Kerstpakketten WWG is dé specialist die u kan helpen met het ideale kerstpakket voor uw personeel. Via het contactformulier hier op de site kunt u gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten. U kunt ook een mail sturen naar: info@kerstpakkettenwwg.nl of bellen naar: 0599-354520. Voor een luxe kerstpakket bent u bij Kerstpakketten WWG aan het juiste adres!