Waarom u in 2020 moet kiezen voor een Rituals Kerstpakket

Verwen uw medewerkers verantwoord met Rituals

rituals kerstpakket 2020Bent u op zoek naar een geschikt kerstpakket om in 2020 aan uw personeel te schenken? Dan kunt u het best op tijd beginnen met uw zoektocht naar het juiste kerstpakket! Wij van Kerstpakketten WWG weten hoe lastig het kan zijn om het juiste kerstpakket te vinden en wij helpen u graag. Kies in 2020 eens voor een Rituals kerstpakket en verras uw collega’s op een milieuvriendelijke manier!

Een kerstpakket dat past bij uw personeel

Het is natuurlijk ontzettend belangrijk dat het kerstpakket aansluit bij de wensen en interesses van uw personeel, en dat u ze niet voor het hoofd stoot met ongepaste producten. Zo is bijvoorbeeld uit onderzoek gebleken dat steeds meer mensen aangeven vegetariër te willen worden. U wilt bij uw medewerkers die vegetariër zijn natuurlijk geen vlees in hun kerstpakket stoppen. Uit de ‘Vegamonitor’, een jaarlijks onderzoek naar vegetarisch eten in Nederland, blijkt ook dat 41% van de Nederlanders aangeeft minder vlees te willen eten. Hun redenen hiervoor zijn:

  1. Het is beter voor het milieu (45%)
  2. Dierenwelzijn (42%)
  3. Meer variatie in de maaltijden (36%)

Door te kiezen voor een Rituals kerstpakket in 2020, schenkt u uw medewerkers een zeer gepast cadeau. Wist u namelijk dat verzorgingsproducten lang niet altijd vegetarisch zijn? De producten van Rituals zijn wél 100% vegetarisch en milieuvriendelijk, precies wat uw medewerkers willen!

Ga in 2020 voor een dierproefvrij kerstpakket

Zoals u hierboven al kon lezen wordt ook dierenwelzijn in 2020 steeds belangrijker voor de gemiddelde Nederlander. Door uw personeel in 2020 een kerstpakket van Rituals te schenken, kunnen zij zonder gewetenswroeging genieten van de heerlijke producten. Rituals is een van de weinige bedrijven die een dierproefvrije onderzoeksmethode hanteert, de Rituals producten worden enkel getest op enthousiaste vrijwilligers. Door te kiezen voor een Rituals kerstpakket weet u dus zeker dat u uw personeel in 2020 geen ongewenste producten cadeau geeft, wel zo prettig!

Fijne producten voor iedereen

Waarschijnlijk heeft u al eens kennis mogen maken met de heerlijke producten van Rituals. Wij van Kerstpakketten WWG zijn bijzonder fan van de geurkaarsen, de bodyscrubs en de ‘showerfoams’. Wij bieden kerstpakketten voor zowel mannen als vrouwen, voor ieder wat wils! Met de lekkere verzorgingsproducten in een kerstpakket van Rituals zullen uw medewerkers heerlijk kunnen ontspannen na een werkdag.

Milieuvriendelijk kerstpakket

Kortom: wilt u in 2020 uw personeel verwennen met een luxe kerstpakket dat toch milieubewust en verantwoord is? Kies dan voor een kerstpakket van Rituals! Omdat de producten van Rituals vooral natuurlijke ingrediënten bevatten en geen parabenen zijn ze geschikt voor bijna elke huid. U vindt deze fijne kerstpakketten natuurlijk in onze webshop! Heeft u nog vragen? Mail dan gerust naar: info@kerstpakkettenwwg.nl of bel: 0599-354520. Bestel in 2020 uw kerstpakketten van Rituals bij Kerstpakketten WWG!