Thema kerstpakketten steeds populairder

Kies in 2020 voor een kerstpakket met een thema

2020 is nog maar halverwege. Toch kunt u nu alvast beginnen met het nadenken over een leuke manier om uw personeel te bedanken voor hun inzet dit jaar. Kerstpakketten zijn ook dit jaar nog onverminderd populair, blijkt uit een onderzoek van het AD. Steeds vaker worden er kerstpakketten met een thema uitgereikt. Kerstpakketten WWG vertelt u hier graag meer over. Lees snel verder!

Inspelen op de nieuwste trends

Door middel van onze thema kerstpakketten is Kerstpakketten WWG altijd in staat om in te spelen op de nieuwste trends. Maar ook als uw personeel graag een klassiek kerstpakket ontvangt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden kerstpakketten met de meest uiteenlopende thema’s zoals:

  • Pakketten met etenswaren met bijvoorbeeld een Italiaans of Nederlands thema
  • Een wellness pakket, bijvoorbeeld van Rituals
  • Een pakket speciaal voor mannen of vrouwen
  • Een drankenpakket met bier of wijn
  • Gepersonaliseerde kerstpakketten in de kleuren van uw bedrijfslogo

Uw werknemers zullen uw thema kerstpakket erg waarderen. Hierbij kunt u ook denken aan vegetarische of halal pakketten die aansluiten bij de religie of de wensen van uw personeel. Hebben uw medewerkers en uw organisatie een hart voor duurzaamheid? Ook dit kunt u laten terugkomen in uw kerstpakket.

Waarom zijn thema kerstpakketten zo populair?

Het leuke van een thema kerstpakket is dat er een rode draad in zit. Neem bijvoorbeeld een kerstpakket met eten en drinken uit Italië. Hierbij dromen de meeste mensen meteen weg over prachtige landschappen, een rijke geschiedenis en prachtige architectuur. Het spreekt ontzettend tot de verbeelding! Met zo’n pakket wanen uw werknemers zich echt even een avondje in Italië. Dat is in de koude wintermaanden natuurlijk extra prettig. Maar ook een Nederlands kerstpakket met stroopwafels en pannenkoeken kan een hele leuke verrassing zijn die feestelijke en nostalgische gevoelens oproept.

Kerstpakketten voor iedere portemonnee

Heeft u een kleiner budget, maar wilt u toch uw personeel bedanken met een mooi kerstpakket? Dan zijn er genoeg mogelijkheden bij Kerstpakketten WWG. Wij bieden betaalbare kerstpakketten voor elk budget, ook kerstpakketten met een thema! U heeft bij ons ook de mogelijkheid om uw kerstpakket helemaal zelf samen te stellen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf en uw budget? Neem eens een kijkje op onze site!