Top 5 kerstpakketten voor gastouders

kerstpakketten voor gastouders

De leukste kerstpakketten voor gastouders

Gastouders zijn niet zomaar een gewone oppas; het zijn belangrijke personen die deel uitmaken van het leven van de kinderen waarvoor ze zorgen. Tijdens de feestdagen verdienen gastouders een extra speciale waardering voor hun toewijding en zorg. Daarom hebben we de top 5 kerstpakketten samengesteld die speciaal ontworpen zijn om gastouders speciaal te bedanken en een klein beetje te verwennen. Die top 5 ziet u hieronder. We beginnen met nummer 1, maar de nummering is wat betreft importantie volstrekt willekeurig.

Populaire Kerstpakketten

  • Originele volumineuze pakketten
  • Kerstpakketten voor ieder budget
  • Zelf pakket samenstellen is mogelijk
  • 14 jaar ervaring als pakketsamensteller
  • Betrouwbare en tijdige leveringen
  • Snel en eenvoudig bestellen

1. Relax en ontspan pakket

Gastouders zijn is leuk, maar vraagt soms ook veel van de gastouders. Ze zijn vaak constant in de weer. Een relax en ontspan pakket is dan ook een perfecte gift voor ze. Daarom is de nummer 1 van de top 5 kerstpakketten voor gastouders een pakket met daarin luxueuze badproducten, heerlijke geurkaarsen en/of een zachte badjas. Hiermee kunnen gastouders even aan zichzelf denken en zich verwennen en ontspannen na een drukke dag.

2. Culinaire verwennerij

U kunt gastouders ook verwennen met een kerstpakket vol culinaire hoogstandjes. Denk aan ambachtelijke lekkernijen, premium koffiesoorten, luxe chocolade en/of fijne wijnen. Dit kerstpakket is perfect voor gastouders die van koken houden of gewoon lekker willen genieten van heerlijke etenswaren zonder daarvoor zelf in de keuken te hoeven staan.

3. Educatief en creatief plezier

Gastouders zijn van dichtbij betrokken bij de educatieve ontwikkeling van de kinderen. Een kerstpakket met educatieve en creatieve materialen is daarom ook erg leuk. Denk aan kleurrijke knutselspullen, boeken en spelletjes die zowel leuk zijn voor de gastouders als leerzaam voor de kinderen.

4. Praktisch en stijlvol

Een praktisch en stijlvol kerstpakket is ideaal voor gastouders die dol zijn op handige gadgets en mooie accessoires. Zo kunt u voor in het kerstpakket kiezen voor bijvoorbeeld een set hoogwaardige keukentools, een chique koffiemok of een stijlvolle tas. Dat vindt iedereen leuk om te krijgen.

5. Gezondheid en welzijn

Het welzijn van de gastouders is uiteraard van groot belang. Daarom is een kerstpakket dat is gericht op gezondheid een mooi gebaar dat graag in ontvangst wordt genomen. Voeg aan het kerstpakket dus gezonde snacks, biologische thee en wellicht een lidmaatschap voor een lokale sportschool toe. Zo stimuleert u een gezonde levensstijl en laat u zien dat de gezondheid van de gastouders voor u belangrijk is.

Reacties van klanten

Wauw! Al enige jaren trouwe klant, ook dit jaar weer goed gelukt!

H. de Groot

Super leuk themapakket van WWG Kerstpakketten. Volgend jaar weer kijken voor iets bijzonders!

R. de Tirtoff

Kerstpakketten voor gastouders bestellen?

Wij weten zeker dat u met deze top 5 kerstpakketten voor gastouders een hartverwarmende waardering voor hen uitspreekt. Met andere woorden: geef dit jaar een kerstcadeau dat net zo speciaal is als de gastouders zelf. Wij hebben vele leuke kerstpakketten die voor deze gelegenheid zijn gevuld. U kunt natuurlijk ook uw eigen kerstpakket samenstellen. Heeft u een voorkeur voor een thema? Geef het ons door! Wij zorgen dat er een mooi kerstpakket op maat wordt gemaakt voor u. Bel naar 0599-354520 of stuur ons een e-mail via info@kerstpakkettenwwg.nl.