Authentieke traditionele kerstpakketten

Bij een traditioneel feest hoort een traditioneel kerstpakket

Kerst is een feest dat bol staat van de tradities. Een van die tradities is dat de meeste werkgevers in de periode rond de kerst hun werknemers bedanken voor hun inzet van het voorbije jaar. Hiermee spreken ze waardering en vertrouwen uit. Bij WWG Kerstpakketten weten wij dat als geen ander. Elk jaar versturen wij vele duizenden kerstpakketten naar ondernemers in heel Nederland. WWG Kerstpakketten is het adres voor het jaarlijks terugkerende en traditionele kerstpakket. Kijk snel op de website voor de beste kerstpakketten voor uw bedrijf.

Traditionele Kerstpakketten WWG

 • Originele volumineuze pakketten
 • Kerstpakketten voor ieder budget
 • Zelf pakket samenstellen is mogelijk
 • 14 jaar ervaring als pakketsamensteller
 • Betrouwbare en tijdige leveringen
 • Snel en eenvoudig bestellen

Populaire Kerstpakketten

Traditioneel kerstpakket van WWG

Traditie is traditie

Heeft u al een fraai kerstpakket voor uw werknemers besteld? Niet vergeten hoor! Werknemers weten een kerstpakket van ‘de baas’ elk jaar weer zeer te waarderen. Bij grotere bedrijven is het zelfs een jaarlijks terugkerend spel geworden onder collega’s om te raden wat de inhoud van het kerstpakket van dit jaar is. Over tradities gesproken! In de drang van ondernemers om hun werknemers te verrassen is de inhoud van het kerstpakket steeds meer veranderd en afgeweken van de traditionele inhoud van het kerstpakket. De inhoud van kerstpakketten is steeds luxer en meer thematisch geworden. Die kerstpakketten vindt u uiteraard ook in het assortiment van WWG Kerstpakketten. Maar waar is dan het traditionele kerstpakket gebleven? Geen zorg, die hebben wij ook!

Het echte traditionele kerstpakket!

Is het niet leuk om uw mensen te verrassen met een echt ‘old school’ of ‘vintage’ traditioneel kerstpakket? Ofwel: het kerstpakket zoals we dat ‘vroeger’ altijd kregen. Eigenlijk uit de tijd van toen we nog niet zo verwend waren en dat luxe producten echt een bijzonderheid waren. Verras mensen nu dus met traditionele kerstpakketten. Een kerstpakket met heerlijk en exclusief eten is bijvoorbeeld een echte evergreen. Een mooie selectie van de smakelijkste en meest verleidelijke hapjes, gepresenteerd als traditioneel kerstpakket, is een prima manier om aan het einde van het jaar uw waardering aan uw werknemers te laten blijken. Tijdens de kerstperiode mag het allemaal iets minder streng zijn als het gaat om de calorieën. Wij van WWG Kerstpakketten weten zeker dat u uw werknemers met een traditioneel kerstpakket een echt originele traktatie geeft. U maakt daarmee een mooi gebaar.

  Contact opnemen  Stel zelf uw traditionele kerstpakket samen

  Over smaak valt te twisten. Zo is er ook discussie mogelijk over wat de inhoud moet zijn van een traditioneel kerstpakket. Wij hebben uiteraard traditionele kerstpakketten voor u samengesteld waaruit u kunt kiezen. Maar hoe leuk is het om zelf in uw geheugen te graven en een kerstpakket samen te stellen zoals u het zich kunt herinneren? Want hoe persoonlijker u uw geschenk maakt, hoe bijzonderder uw kerstpakket natuurlijk wordt. U kunt bij WWG Kerstpakketten zelf uw traditionele kerstpakketten samenstellen. Daarmee weet u zeker dat u een echt exclusief cadeau schenkt. Op onze website kunt u zelf eenvoudig een kerstpakket samenstellen met diverse food en non-food artikelen. Tijdens het samenstellen ziet u meteen wat de prijs van het kerstpakket wordt. U kunt het pakket dus zelf zo traditioneel maken als u wenst. Ook in prijs! Wij dragen zorg voor het feestelijk inpakken van de artikelen, zodat het kerstpakket een mooie traditionele uitstraling krijgt. Kiest u voor het zelf samenstellen van uw kerstpakketten? Wij zien uw bestelling dan graag tegemoet. Kunnen wij u bij het samenstellen van uw kerstpakketten wellicht helpen? Vertel het ons gerust. Wij helpen u graag. Wij zitten namelijk boordevol goede traditionele kersttips en ideeën!

  WWG Kerstpakketten Net even Anders

  Waarom kiezen voor WWG Kerstpakketten?

  WWG Kerstpakketten is het juiste adres voor al uw kerstpakketten in alle soorten, maten en thema’s. Wij hebben inmiddels al meer dan 14 jaar ervaring op het gebied van kerstpakketten. Dankzij onze jarenlange ervaring in deze markt profiteert u van de volgende voordelen wanneer u uw kerstpakketten bestelt bij WWG:

  • Breed assortiment met originele volumineuze pakketten
  • Wij bieden passende kerstpakketten voor ieder budget
  • Grote mogelijkheden tot het zelf samenstellen van kerstpakketten
  • Veel ervaring als samensteller van kerstpakketten
  • Online bestellen van kerstpakketten werkt bij ons snel en eenvoudig; de pakketten worden daarna ruim op tijd verzonden

  Reacties van klanten

  Wauw! Al enige jaren trouwe klant, ook dit jaar weer goed gelukt!

  H. de Groot

  Super leuk themapakket van WWG Kerstpakketten. Volgend jaar weer kijken voor iets bijzonders!

  R. de Tirtoff

  Contact opnemen met WWG Kerstpakketten

  Heeft u op onze website of in onze brochure al een kerstpakket gezien dat bij uw tradities en budget past? En wilt u deze kerstpakketten bestellen voor het personeel van uw bedrijf of voor uw zakenrelaties? Wellicht heeft u vragen over het zelf samenstellen van een traditioneel kerstpakket? U kunt hiervoor natuurlijk altijd contact met ons opnemen. U kunt bellen naar 0599-354520 of een e-mail sturen naar info@kerstpakkettenwwg.nl. Want of u nu een vooraf samengesteld traditioneel kerstpakket wilt bestellen, of zelf een traditioneel kerstpakket naar eigen inzicht wilt samenstellen; WWG Kerstpakketten is het beste adres voor al uw kerstpakketten.