Wat zijn de verwachte kerstpakketten trends voor 2020?

Wat kunt u verwachten?

Zijn de feestdagen weer voorbij? Dan betekent dat niet dat wij van Kerstpakketten WWG stil blijven zitten! Wij gaan namelijk gewoon weer hard aan de slag met de verwachte kerstpakketten trends voor 2020. Bent u ook benieuwd wat u volgend jaar kunt verwachten? Wij vertellen graag meer over de kerstpakketten trends die er in 2020 aankomen!

Thema’s voor kerstpakketten

In 2019 kozen veel medewerkers ervoor om van het uitreiken van de kerstpakketten echt een hele ‘happening’ te maken. Compleet met borrel, een persoonlijk bedankje voor elke werknemer en natuurlijk een kerstpakket met een leuk thema. Ook in 2020 verwachten wij dat deze trend alleen maar groter wordt. De thema’s van de kerstpakketten worden tevens steeds origineler. Denk bijvoorbeeld aan de thema’s vintage, Scandinavië en karaoke. Het geven van een cadeaubon kan in 2020 echt niet meer. Dit is veel te kil en onpersoonlijk.

Persoonlijke kerstpakketten

De trend van 2020 wat betreft kerstpakketten is dus het persoonlijke tintje. In het thema van het kerstpakket kunt u dit ook terug laten komen. Maak bijvoorbeeld een onderscheid tussen kerstpakketten voor mannen en pakketten voor vrouwen. We verwachten dat vooral pakketten van Rituals en Douglas in 2020 weer een groot succes zullen zijn. Ook kunt u het kerstpakket persoonlijk maken door het gebruik van kleur. Zo kunt u bij Kerstpakketten WWG onder andere de kleur personaliseren, en kiezen voor uw bedrijfskleuren.

Kiezen voor duurzaam

In 2020 verwachten we ook een trend van duurzame kerstpakketten. Deze uit zich vaak in de vorm van het fairtrade kerstpakket. Dit is een duurzaam alternatief van een ‘gewoon’ voedsel kerstpakket met eten dat geproduceerd is onder eerlijke arbeidsomstandigheden voor boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden. Wij van Kerstpakketten WWG boden dit jaar al kerstpakketten aan die volledig fairtrade zijn, en gaan daar ook in 2020 natuurlijk weer mee door!

Eten blijft populair

Het ontvangen van een fles drank of een lekkere versnapering in een kerstpakket is natuurlijk altijd leuk. Ook in 2020 mag er weer eten uitgepakt worden! De kerstpakketten trends die wij in 2020 verwachten zijn onder andere het BBQ, tapas, airfryer en slowcooker kerstpakket. Ook is de pizzarette een leuke nieuwe trend van de laatste jaren die wij ook in de pakketten van 2020 verwachten. Echter wilt u dan natuurlijk wel dat al uw medewerkers kunnen genieten van het lekkers. Daarom kunt u bij Kerstpakketten WWG ook terecht voor vegan, halal en glutenvrije kerstpakketten.

Kerstpakketten voor elk budget

Om mee te doen met de kerstpakketten trends van 2020 hoeft u echt geen torenhoog budget te hebben! Wij van Kerstpakketten WWG maken de mooiste pakketten klaar voor ieder budget. U heeft tevens de mogelijkheid om deze zelf samen te stellen (met eventuele hulp van onze experts). Waar u ook voor kiest, bij Kerstpakketten WWG kunt u hoe dan ook terecht voor de leukste kerstpakketten trends van 2020!