Wat zijn de lekkerste bier kerstpakketten?

Bier kerstpakketten: een mannelijk geschenk

Zoveel mensen, zoveel smaken. Dat geldt ook voor uw keuze van kerstpakketten. Het is natuurlijk niet eenvoudig om iedereen blij te maken door uw werknemers collectief een kerstpakket te schenken. Wat voor de één leuk is, is voor de ander minder feestelijk. Hoe lost u dat op? Door bijvoorbeeld te kiezen voor een bepaald thema kerstpakket. Zo zijn er voor de mannelijke fijnproevers een aantal zeer feestelijke bier kerstpakketten. Want bij gezelligheid hoort een lekker biertje! Van ambachtelijk tot biologisch bier. Lees hier meer over onze bier kerstpakketten.

Bier kerstpakket voor elke gelegenheid

Als u als werkgever kiest voor een feestelijke kerstpakket, dan heeft u met een bier kerstpakket zeker een succesvol kerstpakket te pakken. Bier kerstpakketten vallen bij de meeste mannen gegarandeerd goed in de smaak. Zo zijn mannen nu eenmaal: zodra de gelegenheid zich voordoet, grijpen ze elke aanleiding om een lekker biertje open te trekken. Want bij iedere feestelijke gebeurtenis hoort een gezellig biertje, vinden ze!! Bier kerstpakketten zijn daarom altijd leuk om te geven als eindejaarsgeschenk. Om die reden hebben we bij Kerstpakkettenwwg meerdere bier kerstpakketten samengesteld om uit te kiezen. Als u dat wilt, zijn de bier kerstpakketten aangevuld met andere lekkernijen, zoals snacks, kaasjes, vleeswaren en nootjes.

bier kerstpakket pakket

Lekker bier proeven met Kerst

Als u denkt aan de mannelijke collega’s in uw bedrijf, dan kunt u ze toch eigenlijk geen groter plezier dan het schenken van een bier kerstpakket? U kunt zelf een bier pakket samenstellen met een thema. Kies bijvoorbeeld alleen voor triple bieren, of voor trappistenbieren. ‘De mannen’ kunnen dan met kerst zelf een heuse bierproeverij houden en een vergelijkend warenonderzoek doen naar welk biertje het lekkerst is. Onze bier kerstpakketten zijn het perfecte kerstpakket voor de echte bierliefhebbers die kennis willen maken met nieuwe bieren en smaken.

Bier kerstpakket bestellen

Wilt u een bier kerstpakket bestellen? Bij Kerstpakkettenwwg.nl kunt u ze eenvoudig online in onze webshop bestellen. Wij leveren dan uw bier kerstpakketten op het juiste adres op de gewenste datum bij u af. U kunt ons voor uw bestelling van uw bier kerstpakketten ook bellen op 0599-354520. Of stuur ons een e-mail via info@kerstpakkettenwwg.nl.