Beste Wense West-Kaap wijnkist

Beste Wense West-Kaap wijnkist

14,99

  • Gratis verzenden vanaf €750,-
  • Afleverdatum kiezen
  • Levering vanaf 28 november

Advies nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar ... Bel 0599-354520 of mail ons!

Artikelnummer: 1033 Categorieën: , , Tag:
(minimaal 5 pakketten)
vergelijken

De Beste Wense geschenkverpakking is een chique kist en is speciaal voor hen die een collega, vriend of kennis het beste willen wensen op een originele en vooral lekkere wijze.

In deze kist bevinden zich twee verschillende wijnen uit de razend snel opkomende wijnstreek West-Kaap, een heuvelachtige regio in het Zuidwestelijke deel van Zuid-Afrika. De heuvels in West-Kaap zorgen voor de perfecte lichtinval van de zon en aan de kust vangen de heuvels een zachte oceanische wind, dit vormt het perfecte klimaat voor wijngaarden.

De eerste wijn is een prachtige Chenin Blanc. Deze witte druif is de specialiteit van West-Kaap. De wijn in deze kist is een zachte, droge wijn met sterke fruitige aroma’s en een hint van honing. Oorspronkelijk komt de druif uit Frankrijk en is de zuurtegraad hoog bij de Chenin Blanc wijn, maar doordat de druif van deze wijn uit de grond in West-Kaap komt is de wijn zachter en lager in zuurtegraad.

Naast de Chenin Blanc ligt een Pinotage Cinsaut uit dezelfde streek. Dit is een soepele rode wijn met een frisse droge smaak. Kruidige ondertonen en de smaak van kersen komen naar voren.  Ondanks dat deze wijn een tanninerijke structuur heeft, is dit een erg toegankelijke optie waardoor de ontvanger geen rode wijnliefhebber hoeft te zijn om te kunnen genieten van deze fles.

Land

Zuid-Afrika

Regio

West-Kaap

Druif

Witte druif (Chenin Blanc), Rode druif (Pinotage – Cinsaut)

Smaakprofiel

gedroogd fruit, bramen, kers

Advies nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar ... Bel 0599-354520 of mail ons!

Populaire producten