Bureaulamp oplader

Bureaulamp oplader

33,99

Alle producten binnen de Gift Categorie zijn geheel naar eigen smaak & inzicht te personaliseren. Neem hiervoor gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

  • Gratis verzenden vanaf €500,-
  • Afleverdatum kiezen
  • Levering vanaf 4 weken

Advies nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar ... Bel 0599-354520 of mail ons!

Artikelnummer: 1025 Categorieën: ,
vergelijken

Een klein wonder is deze opvouwbare bureaulamp van bamboe met 48 LED-lampjes en 10W draadloos opladen en 2 USB-hubs. Deze moderne en stijlvolle bureaulamp zal er geweldig uitzien in elk kantoor of werkruimte thuis. Het bamboe geeft het een natuurlijke uitstraling. De aanraakgevoelige knoppen om de lamp aan te zetten zijn geïntegreerd in de standaard, zodat ze op dezelfde manier bediend kunnen worden als een touchscreen. Plaats je mobiele apparaat op de standaard om de batterij op te laden. Uitgang: DC 9V/1.1A (10W) voor snel opladen. Compatibel met de nieuwste Androids, iPhone® 8 en nieuwer. Bamboe is een natuurproduct, er kunnen kleine variaties in kleur en grootte per item zijn, die het uiteindelijke decoratie resultaat kunnen beïnvloeden. Afmetingen 12,1x16x9x38 cm.

Voor het bestellen van dit product geldt een minimale bestelwaarde van € 500,- en een levertijd van ongeveer vier weken.

Aantal artikelen

1

Advies nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar ... Bel 0599-354520 of mail ons!

Populaire producten