Wat is leuk om in een goedkoop kerstpakket te doen?

Goedkope kerstpakketten bij Kerstpakketten WWG

Het samenstellen van een kerstpakket met een beperkt budget kan een leuke en creatieve uitdaging zijn. Wij hebben hier al veel ervaring mee bij Kerstpakketten WWG, waardoor we graag met u meedenken. Kerst is het perfecte moment om waardering te tonen aan uw werknemers. U hoeft hiervoor niet diep in de buidel te tasten, omdat het gaat om de gedachte erachter. Benieuwd naar leuke ideeën voor een goedkoop kerstpakket? Lees dan verder!

Populaire Kerstpakketten

Kosten gemiddeld kerstpakket

Het bepalen van de gemiddelde kosten voor een kerstpakket is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het bedrijf, de inhoud van het pakket en het budget dat beschikbaar is. Over het algemeen liggen de gemiddelde kosten voor een kerstpakket tussen de €15 en €50 per pakket. Kleine bedrijven met een beperkt budget kunnen ervoor kiezen om eenvoudigere kerstpakketten samen te stellen, waarbij de nadruk ligt op symbolische waardering. Grotere bedrijven met ruimere budgetten hebben mogelijk de mogelijkheid om uitgebreidere kerstpakketten aan te bieden. Bij kerstpakketten gaat het niet alleen om de kosten maar ook om de intentie achter het pakket. Ongeacht het budget is een kerstpakket een kans om waardering te tonen aan uw werknemers. Daarom kunt u ook voor een goedkoop kerstpakket bij ons terecht.

leuke goedkope kerstpakketten

 • Originele volumineuze pakketten
 • Kerstpakketten voor ieder budget
 • Zelf pakket samenstellen is mogelijk
 • 14 jaar ervaring als pakketsamensteller
 • Betrouwbare en tijdige leveringen
 • Snel en eenvoudig bestellen

Leuke ideeën voor een goedkoop kerstpakket

Kerstpakketten WWG denkt graag mee om aan al uw behoeftes te voldoen. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat een kerstpakket niet veel geld hoeft te kosten om uw waardering te laten zien aan uw werknemers. We hebben hieronder een aantal ideeën op een rijtje gezet om toe te voegen aan een kerstpakket met een beperkt budget:

 • Variatie in lekkernijen: Een budgetvriendelijk kerstpakket kan nog steeds gevuld worden met smakelijke traktaties. Denk aan lekkere snacks, zoetigheden of misschien zelfs lokale lekkernijen.
 • Feestelijke verpakking: De presentatie maakt een groot verschil. Met creatieve verpakkingen, linten en kerstversieringen kunt u zelfs met een klein budget een feestelijke sfeer creëren en uw kerstpakket een speciale uitstraling geven.
 • Persoonlijke touch: Voeg een handgeschreven kerstkaartje toe om uw waardering en warme wensen over te brengen. Een persoonlijke boodschap maakt het geschenk extra speciaal, ongeacht het budget.
 • Themageschenken: Kies een specifiek thema dat past binnen uw budget, zoals ontspanning, wellness, koffieliefhebbers of keukenaccessoires. Door u te concentreren op een enkel thema kunt u een betekenisvol geschenk samenstellen zonder de kosten te laten oplopen.
 • Klein maar fijn: Soms is het de gedachte die telt. Een klein, zorgvuldig gekozen geschenk dat inspeelt op de interesses van uw werknemers kan net zo waardevol zijn als een groter pakket.

Een geslaagd kerstpakket hoeft geen groot budget te hebben. Het gaat om de intentie die erachter zit. Met deze lijst heeft u hopelijk wat inspiratie gekregen om het perfecte kerstpakket te vinden voor uw werknemers.

Zelf samenstellen

Kerstpakketten WWG biedt ook de optie aan om zelf kerstgeschenken samen te stellen. Dit geeft de mogelijkheid om het kerstgeschenk nog persoonlijker te maken en aan te laten sluiten bij uw werknemers. Hiervoor kan een vrijblijvende offerte ingevuld worden om de opties voor onze maatwerk kerstpakketten te bespreken.

Meer informatie over goedkope kerstpakketten?

Voor ieder budget kan er een leuk kerstpakket samengesteld worden. Kerstpakketten WWG wilt u daarom helpen aan een kerstgeschenk dat perfect bij u en uw werknemers past. Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. U bereikt ons telefonisch op 0599-354520 en per e-mail via info@kerstpakkettenwwg.nl.

Reacties van klanten

Wauw! Al enige jaren trouwe klant, ook dit jaar weer goed gelukt!

H. de Groot

Super leuk themapakket van WWG Kerstpakketten. Volgend jaar weer kijken voor iets bijzonders!

R. de Tirtoff

Hulp nodig bij het kiezen? Neem contact met ons op

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de beste kerstpakketten tot 25 euro voor u? Of wilt u in het algemeen gewoon meer informatie over onze kerstpakketten? Neem dan gerust contact met ons op via nummer 0599-354520 of door een e-mail te sturen naar info@kerstpakkettenwwg.nl.